Erdoğan Rize’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen mitingde konuştu.

SİYASET 17.02.2024 19:53:00 574 0
Erdoğan Rize’de

“Yağmur altından bekleyen hemşehrilerine Sizlerle olmaktan, sizlerle kucaklaşmaktan, hasret gidermekten büyük memnuniyet duyuyorum” sözleriyle Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde hemşerileriyle buluşan Erdoğan, “Karşımda Karadeniz misali kabına sığmayan, bendini yıkmaya hazır bir Rize görüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi memleketi Rize’de düzenlenen mitinge katıldı, partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı.

 

“Siz, bu kardeşinize sahip çıktınız, bize destek oldunuz, ”diyen Erdoğan, “ biz de sizin için tüm Türkiye için samimiyetle çalıştık. Bize güvendiniz, inandınız, teveccüh gösterdiniz. Biz de size olan minnet borcumuzu hep daha fazla hizmet ve eser üreterek hamdolsun yerine getirdik.” dedi 

Erdoğan, “Rize'nin güçlü duruşunu 31 Mart seçimlerinde yine çok net biçimde ortaya koyacağına inanıyorum. Ata yurdum ana ocağım Rize'den 31 Mart'ta yine rekor bekliyorum” diye konuştu

Rize’ye son 21 yılda 150 milyar tutarında kamu yatırımı yaptıklarını söyleyen Erdoğan, alana kurulan ekranlardan AK Parti'li yerel yönetimlerin Rize’ye kazandırdığı yatırımların yer aldığı video gösterimini, mitinge katılanlara izletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının son bölümünde merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Rize’de AK Parti belediye başkan adayları şöyle:

“Rahmi Metin (Rize), Halim Kazım Bekar (Hemşin), Şaban Kalça (Derepazarı), Ömer Altun (Çamlıhemşin), Abdi Ekşi (İkizdere), Saffet Mete (İyidere), Mehmet Yılmaz (Kalkandere), Gürhan Kutluata (Fındıklı), Rıfat Özer (Güneysu), Ekrem Kılıç (Pazar), Said Yaşayan (Ardeşen), İshak Karahan (Çayeli).

 

 

Fotoğraflar; AK PARTİ


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI