DÜZENSİZ GÖÇ MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 2. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısına Katıldı.

YÖREDEN HABER 4.01.2024 13:27:00 530 0
DÜZENSİZ GÖÇ MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Erzurum Valiliği koordinesinde 14 ilin katılımıyla gerçekleştirilen "2. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

2. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Toplantısı; Artvin, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Trabzon ve Tunceli Valileri ile ilgili illerin Emniyet Müdürleri, Jandarma Komutanları ve Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ev sahibi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin ardından Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros tarafından genel bir değerlendirme yapıldı.

Toplantıda, düzensiz göç ile ilgili genel politika ve stratejik hedefler hakkında verilen brifing sonrası 2. Bölge illerinin durumu detaylarıyla görüşüldü.

Toplantı, bölge genelindeki düzensiz göç ile mücadele konularında alınması gereken önlemler ve koordinasyonun sağlanmasının önemi vurgulanarak katılımcıların genel değerlendirmeleriyle son buldu.

VALİ ÜNSAL ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİYİ ZİYARET ETTİ

İkinci Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı'na katılmak üzere Erzurum'da bulunan Valimiz Sayın Cengiz Ünsal, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI