DENİZ BEBEK İÇİN DESTEK DEVAM EDİYOR

Arhavi’de halk pazarı günü olması nedeni ile Mençuna Restoran sahibi Necla Can’da kuzenleri ve arkadaşları ile birlikte bir satış standı açtı

SAĞLIK 27.09.2023 13:00:26 98 0
DENİZ BEBEK İÇİN DESTEK DEVAM EDİYOR

Mehmet Remzi Öncel

ARHAVİ-SMA Tip-1 hastalığına yakalanan Deniz bebe için süren yardım kampanyaları devam ediyor. Arhavi’de halk pazarı günü olması nedeni ile Mençuna Restoran sahibi Necla Can’da kuzenleri ve arkadaşları ile birlikte bir satış standı açtı.

Sanatçılarında destek verdiği Deniz bebe için diğer ilçelerde ve Artvin il merkezinde yoğun yardım kampanyaları devam ediyor..

Bir etkinlik için Arhavi2de bulunan Milletvekili Uğur Bayraktutan da Kermes standını ziyaret ederek kampanyaya destek verdi.

Çocuklarının kaslarını kaybetmeden tedavi olması gerektiğini söyleyen anne Tuğba Günay, “Bu tedaviyi alan çocuklar, iyi duruma gelip yürüyor ve hayatlarına devam edebiliyorlar. Bunun için bir kampanya başlattık. İzinlerimiz alıp, kampanyamız devam ediyor. Şu an tedavi için aldığımız teklif, 1 milyon 819 bin 500 dolar. Aile olarak bunu altından kalkamayız. Hatta eşimiz, dostumuz, çevremiz de bunun altından kalamaz. O yüzden Deniz’in sesini herkese duyurup, herkesin desteği ile Deniz’i bir an önce ilacına kavuşturabilelim. Çünkü bizim çok vaktimiz yok” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI