Çayelispor BAL ligi lideri olarak çalışmalarına devam ediyor

Çayelispor BAL ligi lideri olarak çalışmalarına devam ediyor.

SPOR 7.02.2024 15:48:00 825 0
Çayelispor BAL ligi lideri olarak çalışmalarına devam ediyor

Ali Akyıldız,

Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ikinci devrenin ilk maçında sahasında lider Doğubayazıt FK’yı 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu geri aldı.

Çayelispor, 15. Haftada Gümüşhane deplasmanında Kelkit Gücü Spor ile karşılaşacak. Oynadığı tüm maçları kaybeden Kelkit Gücü ligin son sırasında yer alıyor.

Evinde tam kadro hazırlıklarına devam eden Çayelispor’un başarılı Teknik Direktörü Şevki Tonyalı yaptığı açıklamada; “Çayelispor bir ilçe takımı dolaysıyla geçmişte Pazar, Çayeli ve Ardeşen 3.ligde mücadele ediyordu bu takımlardan sadece Pazarspor ayakta kaldı. Şimdi ise Çayeli’de 30 yılın verdiği biz özlem var. Çayeli halkı buna kilitlendi. Maçlarımızı stadımızda tam dolu olarak oynuyoruz. Seyircimizde buna inanmış durumda. Karşılaşmalarımıza sadece Çayeli’den değil, Ardeşen, Pazar, Fındıklı, Hemşin ve Çamlıhemşin’den de seyirciler geliyor. Hatta Hopa’ya kadar gelenler var. Çayeli camiası bu sene Profesyonel ligi hak ediyor. Tüm ilçelerin sahip çıkması orada yetişen gençlerimiz için de bir kapı açılmış oluyor.” dedi

İdmanın sonunda taraftarlar sporculara baklava ikram etti.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI