ÇAĞRI MERKEZİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Artvin Valisi Cengiz Ünsal başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.

GÜNDEM 13.09.2023 11:40:23 115 0
ÇAĞRI MERKEZİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Artvin Valisi Cengiz Ünsal başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımı ile 112 Acil Çağrı Hizmetleri Müdürlüğü binasında bulunan GAMER Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

112 Acil Çağrı Merkezinin vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmesi için yapılması gereken çalışmaların ele alındığı toplantıda, ayrıca kurumun çalışma sistemi, görevleri, iş ve işleyişi, acil çağrı hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması için yapılabilecekler, acil çağrı hizmetleri veren kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin sağlanması ve olası afet durumunda yapılacak müdahaleler ile ilgili fikir ve öneriler görüşüldü.

Artvin 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Şenol Çiftçioğlu, çağrı merkezinin çalışmaları ile yürüttüğü faaliyetler hakkında yaptığı sunumun ardından toplantı sona erdi.

Vali Cengiz Ünsal, toplantı ardından Artvin 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurumun genel durumu ve faaliyetleri hakkında Kurum Müdürü Şenol Çiftçioğlu'ndan kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI