Bora Haberal, Belediye Başkanı Adayı Oldu

Pazar MHP uzun süre sessizliğini korurken, bugün kararını vererek Pazar Belediye Başkan Adayı olarak Bora Haberal’ı açıkladı.

SİYASET 14.02.2024 17:44:00 869 0
Bora Haberal, Belediye Başkanı Adayı Oldu

ALİ AKYILDIZ

Pazar MHP uzun süre sessizliğini korurken, bugün kararını vererek Pazar Belediye Başkan Adayı olarak Bora Haberal’ı açıkladı.

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BORA HABERAL’IN AÇIKLAMASI

“29 Kasım 2023 tarihinde MHP İlçe Başkanlığından istifa edip,15 Aralık 2023 tarihinde ise Pazar Belediye Başkan Adaylığımı açıkladım. Adaylığım Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli tarafından onaylandı. Artık Pazar İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi MHP adayı olarak sahada olacağım.”

BEN ŞEHRİ İYİ TANIYORUM, ONLARDA BENİ

“Ben dışarıdan gelen bir aday değilim. Şehir beni tanıyor.2004-2015 ilçe yönetim kurulu üyeliği,2015-2018 Ülkü Ocağı başkanlığı,2018-2023 tarihlerinde de İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum.”

TALEPLER DOĞRULTUSUNDA ADAY OLDUM.

“Siyasetin içerisinde olan birisiyim. Şehirden gelen talepler doğrultusunda aday oldum. Bende şehrime hizmet etmek için adaylığı kabul ettim. Rabbim Hayırlısını nasip etsin dersimize iyi çalıştım. İleride göreceksiniz ki, Bora Haberal bu şehirde siyasi dengeleri değiştirecek,”

 

MHP İlçe Başkanı Mevlüt Ali Biber’in açıklaması

“Mart 2024 Mahalli İdareler ve Yerel Yönetim seçimlerinde Pazar Belediye Başkanı adayımız Bora Haberal'dır. Pazar Belediye Başkanlığını adayımız ile kazanacağız. Kazanan Pazar olacak, teşkilatımla beraber canla başla mücadele edeceğiz”

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI