BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2024 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLADI

Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve şubelerde görevli mühendis ve teknik personeller için düzenlenen “Hizmet İçi Eğitim” eğitim semineri başladı.

TRABZON-ARTVİN 8.03.2024 13:25:00 366 0
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2024 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri ile Fidanlık ve Ağaçlandırma Şefliklerinde görev yapan Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve şubelerde görevli mühendis ve teknik personeller için düzenlenen “Hizmet İçi Eğitim” eğitim semineri başladı. 

Arhavi Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitim seminerinin açılışına, Artvin Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, Bölge Müdür Yardımcısı Tekin Işık, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve kurum avukatı katıldı. 

Eğitimde, orman zararlıları, hukuk birim, mali işler, izin irtifak, işletme pazarlama, ağaçlandırma ve silvikültür, orman idaresi ve planlama, makine ve ikmal, ekosistem hizmetleri, personel, kadastro ve mülkiyet, orköy, etüt proje başmühendisliği, basın ve iletişim şube müdürlüğü ve bilgi sistemleri konularında sunum eşliğinde bilgilendirme yapılacaktır.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI