Belediye Başkanı Ömer Altuna’dan sitemize önemli açıklamalar

Belediye Başkanı Ömer Altuna’dan sitemize önemli açıklamalar

SİYASET 21.04.2024 11:26:00 1307 0
Belediye Başkanı Ömer Altuna’dan sitemize önemli açıklamalar

ALİ AKYILDIZ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Rize’de Tünelden bu yana AK Parti’nin en başarılı iki belediye başkanlığını kazananlardan bir olan Çamlıhemşin Belediye Başkan Ömer Altuna’dan ilk kez böyle bir açıklama

Dünyaca ünlü AYDER yaylasını içinde barındıran Çamlıhemşin ilçesi, yaz sezonunda adeta Ayder ile ziyaretçi akınına uğruyor. Kış aylarında ise Dünyanın en iyi Karlarının üzerinde kayak yapmak için her ülkeden Çamlıhemşin ilçesi Ayder yaylasına gelen kayak severler karda kayma zevkini yaşıyorlar.

Rize’de AK PARTİ, birçok ilçede Belediye Başkanlığını kaybetmesine rağmen Çamlıhemşin ve Hemşin’de kazanarak büyük başarı gösterdi.

Çamlıhemşin İlçesinde yıllardır teşkilatın her kademesinde görev yapan Ömer Altun, ilk kez girdiği seçimde partisinden Belediye Başkanlığını kazanarak hem partisine, hem de yöre halkına büyük katkıda bulundu.

Altun, ilk kez Yazarımızı Ali Akyıldız’a hafta sonu olmasına rağmen elinde dosyalarla birlikte Pazar’daki evinde çıkıp görev yeri Çamlıhemşin’e giderken özel açıklamalarda bulundu. Altun, özetle şunları söyledi.

‘BEN GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BELEDİYE BAŞKANI DEĞİL ÖMER KARDEŞİNİZİM’

“Yoğun bir kampanyadan çıktık milletimiz teveccüh gösterdi. Allah razı olsun ve Rabbim bizi onlara mahcup etmesin. Ben şu anda Belediye Başkanı değil, geçmişte olduğu gibi tüm Çamlıhemşin’in Ömer kardeşiyim. Her zamanda öyle olacağım.”

‘GURBETTEKİ VATANDAŞLARIMA SELAM YOLLUYOR, MEMLEKETLERİNE DAVET EDİYORUM’

“Seçimden çıktık. Yapacaklarımızla ilgili müzakerelere başladık. Hemen sahadayız. İnşallah söz verdiklerimizi yavaş yavaş hayata geçireceğiz. Gurbette yaşayan insanlarımıza buradan selam yolluyorum. Biz onları çok özledik ve memlekete bekliyoruz. Biz ilçemize yapacak olduklarımızı millete rağmen değil, biz bunu yaptık değil, tulumla horonla kardeşlik ruhuyla yapacağız.”

‘DÜNYADA CENNET GÖRMEK İSTEYENLERİ AYDER’E DAVET EDİYORUM’

“Dünyada ölmeden cenneti merak edenler, Çamlıhemşin Ayder’e gelsinler CENNET burda. Dünyada bir yer, Dünyada bir cennet Çamlıhemşin Ayder”


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI