Başkanlar devir teslim ettiler

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Pazar Belediye Başkanlığını kazanan CHP adayı Neşet Çakır, dün mazbatasını alarak bugünde Belediye’yi devir teslim aldı.

PAZAR-RİZE 4.04.2024 13:32:00 832 0
Başkanlar devir teslim ettiler

ALİ AKYILDIZ

Mart 2024 Yerel seçimlerinde Pazar Belediye Başkanlığını kazanan CHP adayı Neşet Çakır, dün mazbatasını alarak bugünde Belediye’yi devir teslim aldı.

Pazar Belediye Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz. CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Pazar ilçe Başkanı Ömer Hocaoğlu ve partililer katıldı.

Devir Teslim töreninde ilk konuşmayı yapan eski belediye başkanı Ahmet Basa, “daima yanında olacağını, tecrübelerimden yararlanmak isterse memnuniyetle kabul edeceğimi ve Pazar’a kim çivi çakarsa onun yanında olacağını söyledi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, bu bir bayrak yarışıdır. Artık bu saatten sonra Pazar’da partinin önemi yoktur. Önemli olan Pazar’da yaşayan herkese hizmet etmektir” dedi.

İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, Pazar’da artık bir tek derdimiz var. Pazar yükseltip geliştireceğiz. Ve Başkanımız Neşet Çakır ile güzel işler yapacağız” dedi.

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Bu bir bayrak yarışıdır. Halkımızın bir yerlerden kaynaklanan tercihi olmuştur. Bunun tamamı Ahmet Basa’dan kaynaklanan bir hizmet eksikliği değil, İktidarın biraz da hazır olup nedenleri ortaya koymasından oldu. Biz Ahmet başkanımızı hiç rakip olarak görmedik. Bizler ve Neşet Başkanda Ahmet Basa ile birbirlerinin tamamlayıcısıdır. Pazar’a hizmet edebilmek ve iyi proje üretebilmektir.” dedi

Çakır, Başkan Basa 'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ilk imzayı da attı.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI