Başkan Neşet Çakır’dan Bayram Mesajı

Başkan Neşet Çakır’dan Bayram Mesajı

TEFEKKÜR 9.04.2024 13:08:00 1732 2
Başkan Neşet Çakır’dan Bayram Mesajı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde CHP den Pazar Belediye Başkanı olan Neşet Çakır Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram mesajı yayınladı.

Başkan Neşet ÇAKIR, “Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”. dedi

     Çakır,” Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır “diyerek mesajında şu ifadelere yer verdi.

   “  Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın ilçemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."


Orhan
9.04.2024 22:21:37
Hayır lı olsun bayramını kutlarım başkan

recep
9.04.2024 22:24:34
15 sene üzerine değişiklik oldu.umarım pazara iyi şeyler yapılır. bayramını kutlarım

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI