Başkan Taşkın’dan Akhisar maçı öncesi önemli açıklamalar.

TFF 2. Liginde kümede kalma mücadelesi veren Pazarspor hafta sonu kendisi gibi alt sıralarda bulunan Akhisarspor ile 6 puanlık bir maça çıkacak.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.04.2022 14:43:13 100 0
Başkan Taşkın’dan Akhisar maçı öncesi önemli açıklamalar.

Mücahid UZUN

PAZAR-Geride kalan 31 haftada 32 puanla 15. Sırada yer alan Pazarspor, kendisinden 2 puan eksik 30 puanlı Akhisar maçına 6 puanlık maç olarak bakıyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan Karşılaşma öncesi açıklama;

Sezonun en önemli karşılaşmasına evimizde hafta sonu çıkacağız. Rakibimiz Akhisar 30 puanda biz ise 32 puandayız. Her türlü kırgınlıkları bir kenara bırakarak hafta sonu Pazar, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı Hemşin, Çamlıhemşin ve Rizeli sporseverleri Pazar ilçe stadına davet ediyorum” diyen başkan Mustafa Taşkın, “ Bu sezon ilk yarı iyi başlamamıza rağmen ikinci yarı istenilen futbolu sahaya yansıtamadık. Nedenlerine fazla girmiyorum. Sezon sonunda detaylı açıklamalarda bunları kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

Taşkın, “Bu hafta çok önemli bir fırsat ayağımıza geldi. Rakiplerimizde geçen hafta puan alamadılar. Galip gelemediler. Biz Pazar günü maçı alırsak LİGİ BİTİRMİŞ OLURUZ. Ligin bitimine 2 hafta kala ligi bitirmiş oluruz.2. lig zor bir ligdir. Çok zor rakiplerle mücadele ediyoruz. Bizim yanlışlıklarımız hatalarımız olabilir. Bunları daha sonra konuşuruz. Küskün olanlar, bize kızanlarda olabilir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ben inanıyorum ki, Pazar halkı Pazar günü stada gelerek takımlarına destek vereceklerdir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI