BAŞARILI SPORCULARDAN KAYMAKAM VE İLÇE MEM MÜDÜRÜNE ZİYARET

17. KWU Dünya kupasında ilimizi ve ülkemizi temsilen katılan sporcular ilçe kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.

SPOR 24.08.2023 13:05:56 87 0
BAŞARILI SPORCULARDAN KAYMAKAM VE İLÇE MEM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-17. KWU Dünya kupasında ilimizi ve ülkemizi temsilen katılan sporcular ilçe kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.

2-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen 17. KWU Dünya kupasında ilimizi ve ülkemizi temsilen katılan sporcular ilçe kaymakamlığına vekâlet eden Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir'i makamında ziyaret ettiler.

Sporculardan Nisagül Büyük’ü U-16 bayan kategorisinde Dünya 2.cisi olmasından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Takım hocası ve diğer sporcuları da tebrik eden Kaymakam Cimşir “Başarınız bizlere gurur veriyor. Sizler bundan sonra daha büyük başarılara imza atacak yetenektesiniz. Tekrar tebrik ediyorum” dedi.

SPORCULARDAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEZAİ AYDIN’I DA ZİYARET ETTİLER

Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen 17. KWU Dünya kupasında ilimizi ve ülkemizi temsilen katılan sporcular süreçteki katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın’ı da ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Sporculardan Nisagül Büyük’ü de U-16 bayan kategorisinde Dünya 2.cisi olmasından dolayı tebrik eden Aydın “Hocamızı ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI