Baldudak BAL BÖLGEDE Katalog çekimleri yaptı

Baldudak BAL BÖLGEDE Katalog çekimleri yaptı.

YÖREDEN HABER 19.12.2023 09:49:55 207 0
Baldudak BAL BÖLGEDE Katalog çekimleri yaptı

ALİ AKYILDIZ

35 yıllık arıcılık tecrübesi ile Rize’nin yüksek rakımlı yaylalarından gelen şifanın sadece bölge insanıyla sınırlı kalmayıp, tüm insanlara ulaştırmaya çalışan 'BALDUDAK BAL, Rize’nin Kale köyünde katalog çekimleri yaptı.

Fırtına Vadisi ve Kale köyü varoşta, katalog çekimlerini gerçekleştiren firmanın temsilcilerinden Eren Kut ve arkadaşlarının bizzat katıldığı çekimler, bölge tanıtımı açısından da önemli oldu.

Ürünlerimiz Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı onaylıdır. Baldudak markamız Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillidir ifadelerini kullanan Eren Kut, yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi.

TEK AMACIMIZ KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMEK

Baldudak, lezzetten ve kaliteden asla taviz vermeyen bir marka olarak, Şubat ayında düzenlenecek olan Gıda Fuarı'nda yerini alacak. Zengin ve eşsiz doğamızdan ilham alarak gerçekleştirdiğimiz katalog çekimleri ile sizleri lezzet dolu bir serüvene davet ediyoruz.

BENZERSİZ LEZZET, DOĞAL TAZELİK PRENSİBİMİZDİR

Rize'nin muazzam doğasında gerçekleştirdiğimiz çekimler, ürünlerimizin doğallığı, tazeliği ve benzersiz lezzeti ile buluşuyor. Biz, Baldudak olarak, sadece bir gıda markası olmanın ötesinde, bir lezzet deneyimi sunuyoruz. Şeffaflık ilkesiyle, değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmak için çalışıyoruz.

GIDA FUARINDA STANDIMIZ YER ALACAK VE KATALOG TANITIMI YAPACAĞIZ

Gıda Fuarı'nda sizleri ağırlayacağımız standımızda, Baldudak ailesinin lezzet yolculuğuna katılmaya davetlisiniz. Yerel lezzetlerimiz, özenle seçilmiş malzemelerimiz ve sürdürülebilir üretim anlayışımızla fark yaratıyoruz. Sizlere sunacağımız kataloglarımız, ürünlerimizin detaylı tanıtımıyla birlikte, birinci sınıf kalitemizi gözler önüne seriyor.

FUARDA SÜRPRİZLER SİZLERİ BEKLİYOR

Baldudak olarak, lezzetin sınırlarını zorluyor, geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla buluşturuyoruz. Sizleri standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımız Gıda Fuarı'nda, birbirinden özel sürprizlerle sizleri bekliyoruz. Siz de Baldudak ailesinin bir parçası olun, doğanın ve lezzetin tadını birlikte çıkaralım! Saygılarımızla,Baldudak Ekibi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI