ATİLLA ALTINKAYA İLÇEDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Akparti Hopa Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Altınkaya İlçede ziyaretlerine devam ederken, son olarak Artvin Hopaspor Kulübünü ziyaret etti.

FUTBOL 19.12.2023 15:22:28 210 0
ATİLLA ALTINKAYA İLÇEDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-31 Mart Yerel seçimleri öncesi aday belirleme sürecinde siyaset arenası da renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.

Hopa siyasetinde de iddialı partilerden biri olan Akparti de de 5 aday adayının çıkması kendi içlerinde de tatlı bir rekabete sahne oluyor. Yeri geliyor hep birlikte toplantılara katılarak birlikte poz veriyorlar, yeri geliyor bir araya geldiklerinde kol kola girerek Hopa caddelerinde esnaflara “Merhaba” diyorlar.

Bu isimlerden biri olan Akparti Hopa Belediye Başkan aday adayı Atilla Altınkaya’da diğer adaylara nazaran daha çok Hopa sokaklarında görünürken, fırsat buldukça da esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

“Aday olursam Hopa’da tokalaşmadığım el kalmayacak” diyen Hopalının da yakından tanığı isim olan Atilla Altınkaya son olarak kızı Ezo Altınkaya ile birlikte Artvin Hopaspor kulübünü ziyaret etti.

Hopaspor Başkanı Osman Akkaya tarafından sıcak bir ortam da karşılanan Atilla Altınkaya da “Bu kulüp bizim, başarınızla seviniyoruz, mağlubiyetinizle üzülüyoruz. Lütfü Başkan gerçekten kulüp için çok emek sarf etti ve beraber iyi bir takım kurdunuz. Şanssızlıklar sonucu şu an hak etmediğimiz bir yerdeyiz ama yürekten bu takımın toparlanarak yükselişini sürdüreceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.

Başkan Osman Akkaya da takım ve önümüzdeki haftalardaki maçlardan bilgi vererek “şehrin takımına bundan sonrada güvenerek sahip çıkmasının önemine” değinerek “Bu biz yönetici arkadaşlara da önemli moral destek olacak” dedi.

Altınkaya da imkanlar ölçüsünde her zaman destek olmaya devam edeceğiz diyerek kulübe maddi destekte bulunurken sorumluluk üstlenerek elini taşın altına sokan tüm yönetici arkadaşlara teşekkür etti ve takıma başarılar dileyerek kulüpten ayrıldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI