ATIK PİL TOPLAMA PROTOKOLU İMZALANDI

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi(TAP) ile Belediye Başkanlığı atık pillerin toplanması, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında imzalanan protokol dahilinde yürütülen okullar arası

DÜNYA 3.10.2021 10:33:48 237 0
ATIK PİL TOPLAMA PROTOKOLU İMZALANDI

Hayati Akbaş

BORÇKA-Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi(TAP) ile Belediye Başkanlığı atık pillerin toplanması, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında imzalanan protokol dahilinde yürütülen okullar arası ödüllü atık pil toplama kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın 01 Ekim 2021 ‘de başlayacak 30 Nisan 2022’ de sona ereceği açıklandı. Kampanya süresince Belediye tarafından toplanacak ve Mayıs ayı içinde atık piller TAP tarafından teslim alınırken, ödüllerin teslimi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başında gerçekleşecek.

Kampanya süresince, il genelinde, -50-249 kg arası atık pil toplayan okula, her 50 kg atık pil için Top Seti (1 futbol topu, 1 voleybol topu, 1 basketbol topu), her 250 kg atık pil toplayan okula 1 adet STEM Robotik Sistem seti ile ödüllendirileceği açıklanırken, Okulların 250 kg ve katlarında atık pil toplamaları halinde toplanan her 250 kg’lık atık pil için ödül almaya devam edecekleri de açıklamada ifade edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI