ARDEŞEN'DEN İHRACAT KAPISI AÇILIYOR

Kuyumcu : İhracat Yapmak Bir Vatan Borcudur.

GÜNDEM 18.10.2023 11:28:58 166 0
ARDEŞEN
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu; Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından onaylanan “Ardeşen TSO İhracat Danışmanlığı ile Hedef Pazar Kapasitesini Geliştiriyor ve Dünyaya Açılıyor” projesi kapsamındaki programın 1. etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kuyumcu, 'Proje Danışmanları Bahadır Başkonuş ve Gülsün Polat Postacı, Ardeşen TSO Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz programına katılan üyeleri iş yerlerinde ziyaret ederek, proje hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca Ardeşen TSO konferans salonunda eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.
Özellikle imalat sektörü içerisinde yer alan ve ihracat yapmak isteyen potansiyel ihracatçı üyelerimiz ve halihazırda ihracat yapan üyelerimiz için genel ihracat eğitimi ve dış pazar bulma danışmanlığı hizmetleri verildi. Ardeşen TSO olarak, üyelerimizin potansiyeline güveniyor ve dış pazarda kendilerine yer bulmaları için bundan sonraki süreçte adım adım ilerleyerek, üyelerimizi ihracata hazırlamayı hedefliyoruz. Çünkü, ihracat yapmak bir vatan borcudur.' ifadelerini kullandı.
(Ardeşen News)

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI