Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, Yıldızını Parlatmaya Devam Ediyor

Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, Yıldızını Parlatmaya Devam Ediyor.

SPOR 27.11.2023 09:55:56 570 1
Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, Yıldızını Parlatmaya Devam Ediyor
Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, futbol sahnesine geçen sene yaptığı etkileyici girişi, bu sezonda da devam ettiriyor.

Teknik Direktör Mustafa Canca, aynı zamanda ENDURO53 Motosiklet Kulübününda üyesi olup,ekipleriyle birlikte Kaçkar Dağlarının eteklerinde gezmedik,görmedik yer bırakmıyor.

Canca bu yıl 5 maçta 5 galibiyet alan takımının performansı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Canca özetle şunları söyledi.
KURULDUĞU YILDAN BU YANA BAŞARIYLA YOLUNA DEVAM EDİYOR
Kurulduğu ilk yılda Türkiye Masterler Birliği Federasyonu'nda elde ettiği zaferin ardından, yeni hedefleriyle Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde boy gösteriyor.
Geçen sene Antalya'da düzenlenen turnuvada gösterdikleri üstün performansla Türkiye şampiyonu olan Ardeşen 1953, bu sezona da muazzam bir başlangıç yaptı. 5 maçta 5 galibiyetle liderlik koltuğuna oturan takım, sadece sahadaki başarılarıyla değil, aynı zamanda saha dışındaki birlik beraberlik ve takım ruhu ile birlikte adından söz ettiriyor.
40 YAŞINDAN SONRA GENÇLEŞTİLER
Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, 40 yaş ve üzeri futbol tutkunlarından oluşan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde adından söz ettiren bir ekip.. Profesyonel olmasalar da, sahada sergiledikleri performans ve birlikte geçirdikleri keyifli anlarla büyük bir aile olduklarını kanıtlıyorlar.

TECRÜBELİ SPROCULARA SAHİBİZ
Geçen sene Türkiye Masterler Birliği Federasyonu'nda kazandıkları şampiyonluk, bu sezon da takımın motivasyonunu artırarak Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde çok başarılı bir başlangıç yapmalarını sağladı. Tecrübe dolu futbolcular, sahada sergiledikleri üstün performansla herkesin takdirini topluyor.

BİZ BİR AİLEYİZ
Takımın teknik sorumlusu Mustafa CANCA 'Biz bir aile gibiyiz. Futbol sadece bir oyun değil, aynı zamanda birbirimize destek olduğumuz, güldüğümüz ve keyif aldığımız bir tutku. Yaşımız ne olursa olsun, sahada genç kalıyoruz' diyor.
Takım, profesyonellikten ziyade dostluk ve sporun keyfini çıkarmayı hedefliyor.
Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübü, sadece futbol değil, aynı zamanda dostluk ve yaşam tutkusunu ön plana çıkaran bir hikayeyi sahneye koyuyor. Her maçları, birbirinden renkli ve keyifli anlara ev sahipliği yapıyor.

SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yüceller Grup'un değerli sponsorluğu sayesinde, sahadaki performansını daha da artırarak başarılarına yeni zaferler eklemek isteyen Ardeşen 1953 Masterler Futbol Kulübünün 19 Kişilik Futbolcu kadrosu, teknik direktörü ve Başkanı şu isimlerden oluşuyor.
Kaleciler
1. İlker KAL
2. Salih TOSUN
Defans
3. Emre YENİAY
4. Muhammet DALBASTI
5. Mustafa ÖZYANIK
6. Ahmet BALCI
7. Ferik HACIOĞLU
8. Ali Sait SOLMAZ
9. Erkan OCAKÇI
Orta Saha
10. Muhammet Ali TEPEGÖZ
11. Mustafa KİBAROĞLU
12. Dursun ARDUÇ
13. Uğur KALKAN
14. Ertan ÇOKOKUMUŞ
15. Engin DEMİRATA
16. Veysel TEPEGÖZ
Forvet
17. Şevki DEMİROĞLU
18. Şükrü BUÇAN
19. Kenan KALKAN
Teknik Direktör
Mustafa CANCA
Başkan
Rıdvan AKCANCA

Anahtar Kelimeler:
Youtuberecep Kaya Rize
27.11.2023 10:31:05
İstanbul Spor Akadamisi mezunu biri olarak (68)Sizlerin başarısı Beni heyecanlandırıyor. Geçen yıl ki başarınızın bu yılda devam etmesi temennisiyle...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI