ANKARA’DAN PAZAR’A ÇIKARMA YAPTILAR

ANKARA’DAN PAZAR’A ÇIKARMA YAPTILAR

YAŞAM 23.04.2024 09:27:00 564 0
ANKARA’DAN PAZAR’A ÇIKARMA YAPTILAR

PAZAR ZİYARETLERİ

Ankara Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Bal ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan yardımcısı Ali Parlak, Başkan Yardımcısı Nizamettin Çiçek, Sayman Dr. Turgay Şanal, Avukat Nazmı Akın, Bengü Şahinbaş ve Onursal Başkan Veysel Atacan ile birlikte Pazar ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Pazar Kaymakamı Mustafa Akın’ı ziyaret eden ekip, Pazar belediye başkanı Neşet Çakırı ziyaret ederek önce tebrik ettiler, ardında da Pazarda olması ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundular 

Ankara pazarlılar derneği başkanı Selahattin Bal başkan Çakır'a Atatürk büstü Plaketi hediye etti. Toplu fotoğraf çektirdiler.

Heyet daha sonra pazar Muhtarlar derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Ali Rıza Avcı ve muhtarlarla görüş alışverişinde bulundular.

ARDEŞEN ZİYARETLERİ

Daha sonra Ardeşen belediye başkanı Enver Atagün’ü ziyaret ederek kutladı başarılar diledi plaket verdi.

Ardından Ardeşen gazeteciler derneği ve başkanını Salih Navdar ve üyeleri ziyaret ederek bir süre sohbet ederek dernek başkanına plaket verdi. 

ÇAYELİ ZİYARETİ

Ardından Çayeli belediye başkanı İsmail Çiftçi'yı ziyaret ettiler. Çayeli belediye başkanı ile bir süre sohbet ederek kutlayan ve başarılar dileyen heyet başkan çiftçiye bir plaket verdi.

ÇAMLIHEMŞİN ZİYARETİ

Daha sonra Çamlıhemşin’e geçen heyet Belediye başkanı Ömer Altun'u ziyaret ederek hayırlı olsun dediler ve başarılar dileyerek bir plaket verdiler 

Ankara heyeti ziyaretlerde özetle; Ankara’da yapılacak olan Rize ve tanıtım günleri ile yörenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve özellikle yöre turizmi doğal tarihi kültürel varlıkları ile yaşam kültürünün turizm faaliyetlerinde önemli olduğu vurgulandı.

Heyete gazeteci yazar Alı Akyıldız da eşlik etti..

FINDIKLI BELEDİYESİ

HEMŞİN BELEDİYESİ


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI