ANALİG VOLEYBOL GRUP MÜSABAKALARI ARHAVİ’DE YAPILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızları Voleybol Grup Müsabakaları İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde Arhavi de yapılıyor.

SPOR 17.06.2023 09:42:48 71 0
ANALİG VOLEYBOL GRUP MÜSABAKALARI ARHAVİ’DE YAPILIYOR

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızları Voleybol Grup Müsabakaları İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu için değişik illerin sporcuları Arhavi’ye geldiler.

Anadolu Yıldızlar Ligi 2023 yılı faaliyet programında yer alan Voleybol Grup Müsabakaları, Arhavi Spor Salonumuzda yapılan Açılış Seremonisiyle başladı.

Birçok il ve ilçeden katılım sağlayan takımlar arası müsabakalar ilçe kapalı spor salonunda gerçekleşiyor. Müsabakalar öncesi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Gençlik Merkezi Personelleri için saygı ve anma yürüyüş düzenlendi. Yapılan yürüyüşe İlçe protokolü ve katılım sağlayan takımlar eşlik etti. Merkez yeni cami önünde toplu fotoğraf çekilerek son buldu.

Açılışa ilçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokol üyeleri yerlerini alırken, voleybola gönül veren sporseverler de tribünde yerlerini aldı. Birçok il ve ilçeden katılım sağlayan takımlar arası müsabakalar büyük heyecana sahne oluyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI