AK Parti’de, Pazar’da aynı gün 4 aday adayı

AK Parti’de, Pazar’da aynı gün Belediye Başkanlığı için 4 aday adayı, İl Genel Meclisi için ise 2 aday adayı müracaatta bulundu.

SİYASET 22.11.2023 18:04:19 484 1
AK Parti’de, Pazar’da aynı gün 4 aday adayı

31 Mart 2024'de yapılacak Mahalli İdareler seçiminde Pazar Belediye Başkanlığı için daha önce Furkan Namlı ve Ekrem Kılıç, İmdat Görmüş, Arif Acar ve Şefik Büyükyazıcı,Gönül Bal’ın ardından bugün 4 aday adayı daha müracaat etti.

Eski ilçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, Belediye Meclisi üyesi Burak Yıldız ve İş insanı Süleyman Kesimal’da adaylık başvurusunda bulundular.

Yoğun bir müracaatın yapıldığı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’den 10 aday son gündeki müracaatlarla tamamlanmış oldu.

Teşkilat yoklaması veya temayüle katılacak olan 10 adayın dışında temayül yoklamalarının sonucuna göre hareket edecek aday adaylarının da olduğu biliniyor.

Pazar İlçe Teşkilatı son günde yoğun bir trafik yaşadı.Müracaatları kabul eden İlçe Başkanı Hamza Kandemir tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Dün İbrahim Benkli, bugün de Burak Naiboğlu ile birlikte İl genel Meclisi adaylığına da 3 kişi şu ana kadar müracaat etti.İl Genel Meclisi için yeni aday adaylarının da olacağı dile getirildi.

İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYLARI


Anahtar Kelimeler:
R. B
22.11.2023 20:48:58
Vay beee. Bende bagımsız im. Hadi bakalim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI