Adalet Sarayı Personeli İftar Programında biraraya geldiler

Pazar Adalet Sarayından görev yapan Hakim/Savcılar, Avukatlar ve Adliye Personeli aileleriyle birlikte İftar Programında bir araya geldiler.

TEFEKKÜR 29.03.2024 10:18:00 501 0
Adalet Sarayı Personeli İftar Programında biraraya geldiler

Pazar Adalet Sarayından görev yapan Hakim/Savcılar, Avukatlar ve Adliye Personeli aileleriyle birlikte İftar Programında bir araya geldiler.

Yapılan açıklamada: Pazar Adalet Sarayı olarak birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için hakim/savcı meslektaşlarımız, avukatlarımız ve adliye personellerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla iftar programı gerçekleştirdik. Programda şehadetinin 9. Yıl döneminde şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim KİRAZ nezdinde tüm şehitlerimizi de andık”. İfadeleri yer aldı.

 

Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, yaptığı konuşmada “ Malumunuz Ramazan ayının son günlerine geldik. Ramazan’ın başı rahmet ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan kendisi de bin aydan daha hayırlı olan mübarek bir aydır. Şu an Ramazan ayının mağfiret günündeyiz. Ramazan ayı rahmet ayı, birlik beraberlik ayı, Ramazan ayı bereket ayı, Ramazan ayının bereketi hep birlikte yaptığımız iftarlardır. Sahurlardır. Bu Ramazan ayından da hep beraber yaptığımız, temsilen Hâkimlerimiz, savcılarımız, avukatlarımız, müdürlerimiz ve tüm personelimiz ile iftar programına katılım sağlayanların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde rahmeti rahmana kavuşan tüm meslektaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Allah birliğimize ve beraberliğimiz bozmasın. Daha güzel günlerde hep beraber birlikte olmak dileğiyle, önümüzdeki bayramınızı kutluyorum ve hayırlı Bayramlar diliyorum.” dedi


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI