Açılışa çok konuşulacak hediye götürdü

Rize’nin Pazar ilçesinde açılışı yapılan Petrol Ofisi istasyonuna davet edilen Mustafa Memoğlu, herkes çelenk götürürken o öyle bir hediye götürdü ki açılışa gelenleri de hayrete düşürdü.

GÜNDEM 19.11.2023 10:34:10 359 2
Açılışa çok konuşulacak hediye götürdü

Açılışı yapılan eski Rize Barolar Birliği Başkanı Av.Mehmet Çırakoğlu’na ait iş yerine davetli geldiğini ifade eden Mustafa Memoğlu, “Fırtına Vadisi yerleşkesi üzerinde Hamidiye bölgesinde Havalimanı’na 4 kilometre uzaklıkta Petrol Ofisi açılışına davet edilerek katıldım” dedi.

Yörede birçok organizasyonlarda yer alıp gönüllü tanıtımlara ön ayak olan ve herkes tarafından yaptığı yeni buluşlarla takdir edilen Mustafa Memoğlu, bu kez de farklı bir olayla gündeme geldi.

Memoğlu “Eski Rize Barolar Birliği Başkanı Av. Mehmet Çırakoğlu’na ait Petrol Ofisi İstasyonunun açılışını yapıyoruz. Bende açılışta Çelenk yerine Ülkemize yurt dışından gelen ve Rize’yi seven ve de çok da güzel yetişen meyve çeşitleri getirdim. Amacım Petrol Ofisi Fırtına Vadisi bölgesinde olduğu içinde Dünyaca ünlü Turizm Merkezi Ayder’e gelip geçenlerin görmesini de düşünerek bu meyve ağaçlarını bu istasyona dikerek hediye ettim.”diye konuştu

Anavatanı Güney Amerika olan ve yaklaşık 15 yıl önce Tamarillo meyvesini bahçesinde yetiştiren Rizeli Mustafa Memoğlu, açılışı yapılan istasyonu Tamarillo meyvesi başta olmak üzere, Güz zeytini (güz meyvesi). Avakado. Kaymak ağacı (peyğo). Ağaçlarını dikti.


Anahtar Kelimeler:
pazarli
19.11.2023 16:25:06
bı anlam veremedim 20 metre geridede hastaneye giriş verilemedi bunca insanın sağlığı için ama petrol ofisine verildi düşündürücü kim Lee neyle nemalandilar

Şaban HAPELOĞLU
22.11.2023 00:20:06
Mustafa MEMOĞLU Abimi tebrik ediyorum güzel işlere imza atan güzel yürekli abime selamlar

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI