50 yıl sonra İstanbul’daki iş yerinin şubesini, ilçelerine dönerek açılışını yaptılar

50 yıl sonra İstanbul’daki iş yerinin şubesini, ilçelerine dönerek açılışını yaptılar

YAŞAM 5.09.2023 09:40:55 511 0
50 yıl sonra İstanbul’daki iş yerinin şubesini, ilçelerine dönerek açılışını yaptılar

Cevahir Topaloğlu

50 yıl önce İstanbul’da temelleri atılan Mağazalarının şubesini ilçeleri Pazar’da açmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim Dervişoğlu, ”artık bundan sonra memleketimde hizmet vereceğim” dedi.

Masko Mobilya Kenti 4/A Blok No:2 Başakşehir / İstanbul’da bulunan ‘VERO VANNI’ mağazasının Pazar şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İtalyan estetiğini Türk inceliğiyle harmanlayıp, yaşamın ilhamıyla birleştirilen ‘Vero Vannı’ 50 yıl önce temelleri atıldı. İhtiyaçlar ve istekler doğrultusunda inovatif tekstil ve yaşam ürünleri kapsamında geliştirilen ürün yelpazesinin akıllarda kalacak adıdır.

Dünya’nın değişimine ayak uyduran, kültürle harmanlanan tasarımları ile Vero Vannı artık sahaya çıkıp kendi güzelliğini herkesle buluşturuyor.

İbrahim Dervişoğlu, ilçesinde açılışını yaptığı mağazasında heyecan dolu bir gün yaşadığını dile getirip, yaptığı konuşmada, ‘’ 1959 yılından itibaren bu topraklarda başlayan dedemiz İbrahim Dervişoğlu tarafından temelleri atılan manifaturacılık mesleği ile ticari temelleri atılmıştır. Ticari rotamız 1973 yılından sonra İstanbul olarak devam etmiştir. Bugün burada tam 50 yıl sonra ev tekstilinde VERO VANNI markamız ile kendi memleketimiz ve öz yurdumuzda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hedefimiz markamızı kullanımda kalite, tasarımda farklılık ve müşteri memnuniyeti önceliği ile önce memleketimiz ve ülkemiz daha sonra tüm dünyada ürünlerimiz ile tüm insanların kalbinde ve yaşamında yer edinmektir. Niyetimiz yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizi hem şehrimizin doğal güzellikleri ile tanıştırmak hem şehrimizin turizm konusunda hak ettiği noktalara ulaşmasında öncü olmak adına attığımız ilk kararla adımımız ile şehrimize yakışan şubemizi açarak göstermiş olduk. İnşallah bugün burada bir markanın yazılmasının başlangıcındayız. Rabbim düşüncelerimizi temiz, niyetimizi halis, arkamızı hepimiz için hayırlı eylesin. Teşrif ettiğiniz için hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.’’ dedi

Prof. Dr. Mehmet Haberal Caddesi Deniz Konak Otel yanı No:96’da hizmete açılan iş yerinin kurdelesini Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu ile birlikte kesti.

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, ‘’Böyle güzel bir markayı ilçemize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Hayırlı kazançlar diliyoruz. Hayırlı olsun inşallah.’’ dedi

Açılışa, Pazar İlçe Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, S.S.53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Adayı İlhami Günaydın ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunularak, iş yeri sahipleri mağaza hakkında açılışa katılanlara bilgiler verdi.

Web Adresi: www.verovanni.com

Sosyal Medya Adresi: instagram.com/verovannicom?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

İş Yeri Adresi: Prof. Dr. Mehmet Haberal Cad. No:96 Pazar / Rize

Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 532 80 80


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI