43 yıl sonra Memleketleri Rize'ye dönüş yaptılar

Konak pastanelerinde 43 yıllık tecrübe ilk günkü heyecan gibi

YAŞAM 25.01.2024 16:02:00 2855 0
43 yıl sonra Memleketleri Rize

Fotoğraflar; Cengiz Yıldırım

1981'den bu yana kaliteden ödün vermeden hizmet veren Konak Pastaneleri yeni yüzüyle ilk günkü heyecanla yoluna devam ediyor.

İstanbul Haznedarın simge mekanlarından biri haline gelen Konak Pastanesi yeni yüzüyle ve 43 yılı aşan tecrübesiyle yoluna devam ediyor.

 İlk şubesini 1981'de memleketi Rize'de açan Konak Pastanesi, 1994'dan bu yana İstanbul’da aynı noktada hizmet veriyor.

43 sene sonra tekrar memleketleri Rize’ye muhteşem bir açılışla dönüş yaptılar.

Rize’de TOKİ konutlarının bulunduğu yerde bugün kalabalık bir toplulukla açılışı yapılan Konak Pastanesi işletmecilerinden Selçuk Paşalı, Konak isminin Rize'ye has yayla evlerinden geldiğini belirterek başladığı sözlerine şöyle devam etti: "43 yılımı bu işe verdim. Burası bir aile müessesesi, aile mensupları Konak Pastanelerinin imalattan satışa her biriminde çalışırlar. Benimle birlikte 4 kardeşiz, Özcan Abimi Pandemide kaybettik. Keşke sağ olsaydı da bu günleri görseydi. Allah'tan rahmet diliyorum. Oktay, ben ve Rıfat. Hepimiz bir görev aldık onu yerine getiriyoruz. İşimiz bu. 43 Yıllık tecrübemiz var, her geçen gün hizmet kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz. Bu zamana kadar bu kapıdan kalitesiz ürün girmedi. Ürün ayrımı yapmadan her üründe 1. kalite malzeme kullanıyoruz. Birinci kalite ürün kullanmasak bu kadar yıl hizmetimiz devam etmezdi. Bugün memleketimiz Rize’de şubemizin açılış heyecanını yaşıyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler versin. Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi

Açılışa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Çamlıheşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu,Pazar AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kandemir ve teşkilat üyeleri, AK Parti Belediye Başkan aday adayları, STK temsilcileri, CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu,Belediye Başkan adayı Neşet Çakır ve teşkilat üyeleri,Rize AK Parti Teşkilatı, bürokratlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI