2 YENİ ÖNEMLİ ATAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Artvin Valiliğinde uzun yıllardır görev yapan Şenay Şimşek, Samsun Valiliğine, Filiz Özdemir, Ordu Valiliğine tayin edilmeleri ardından Artvin Belediyesinin girişimleri ile belediye bünyesinde çalışmaya başladılar.

GÜNDEM 16.08.2023 11:44:37 135 0
2 YENİ ÖNEMLİ ATAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Uzun yıllar yapmış oldukları başarılı Memurluk ve Müdürlük tecrübelerinden yararlanmak için Belediyece Samsun ve Ordu Valiliklerinden iki Müdirenin, Artvin Belediyesinde göreve başlamaları için gerekli işlemler tamamlanmış ve Şenay Şimşek Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi, Filiz Özdemir ise Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdiresi olarak Belediyede görevlerine başladılar.

Artvin’in iki değerli Müdiresinin, tekrar Artvin'de hizmet etmesinden dolayı memnun olduğunu ve çalışmalarında Belediyeye katkı sağlayacaklarına inandığını belirten Belediye Başkanı, Demirhan Elçin” imkânlar dâhilinde Artvin'li Hemşerilerimize her zaman sahip çıkacağını” belirtti.

Göreve başlamadan önce, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret eden Filiz Özdemir ve Şenay Şimşek Başkanlık makamında Başkan Elçin’le bir süre sohbet ederek, verilecek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI