174.Buluşma Rize farkını ortaya çıkardı

174.Buluşma Rize farkını ortaya çıkardı

ÖZEL HABER 2.11.2023 09:18:29 475 0
174.Buluşma Rize farkını ortaya çıkardı

Ankara Rize Grubu’nun 174’inci buluşması, 01.11.2023 Çarşamba günü saat 19.00’de İrfan COŞKUN moderatörlüğünde Keçiören Estergon kalesinde yapıldı.

Buluşma İrfan Coşkun’un şiiri ile açıldı, ev sahiplerine söz verilerek duygu düşünceleri dinlendi, gruba katkıları olanlara ayrıca teşekkür etti.

Buluşmaya Misafir olarak, Ak Parti Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati YAZICI, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir KARALOĞLU, Karaman Valisi Hüseyin Engin SARIİBRAHİM katıldı.

Karaman Valisi Hüseyin Engin SARIİBRAHİM, bir araya gelmekte duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Grubu Karaman’da buluşmaya davet etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir KARALOĞLU, yaptığı konuşmada, AFAD ve Göç İdaresinden sorumlu olarak görev yaptığını, mesaisinin büyük çoğunluğunu deprem bölgesinde geçirdiğini, yaraların önemli ölücüde sarıldığını, yılsonuna kadar 46 bin konutun hak sahiplerine teslim edileceğini, devletimizin durmadan çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

Sayın Hayati YAZICI, yaptığı konuşmada, ülkemizin çok önemli sınavlardan geçerek bu günlere geldiğini yapılacak daha çok işlerin bulunduğunu, var güçleri işle çalışmaya devam edeceklerini anlattı.

174.Buluşmanın ev sahipliğini;

Altan Fatih MEHAN Hâkim-Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdür Yardımcısı, Mahmut YÜKSEL Prof. Dr. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi. Öğretim Üyesi, Rauf OĞUZ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Daire Başkanı, Servet AKARSU MEB Başkent Öğretmen Evi Önceki Müdürü, Ezgi BALER PEHLİVAN AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı, Reşat KASAP Prof.Dr. Gazi Üniversitesi (İstatistik)Öğretim Üyesi, Fatih İslam KARAOĞLU Ticaret Bakanlığı Strateji Geliştirme. Başkanı, Bakanlık Müşaviri, Şeref Yüksel BÖLÜKBAŞOĞLU Personel Genel Müdürlüğü Öğretmen Atama Şube Müdürü, Ömer KAÇARAN Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine Kontrolörü, Adem UZUN Doç.Dr. Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Başkan Yardımcısı, Yılmaz TOPCAN HBVÜ Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek Okulu Sekreteri, Serdar YILDIRIM. Türkiye Uzay Ajansı Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı, Ender Aykut YILMAZ Dr. İnşaat Mühendisi, İLBANK Müşaviri birlikte yaptı.

Ayrıca çay ikramında bulunan Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karaali’ye teşekkür edilerek sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI