Yazarlarımız sizlerle birlikte oluyor

Kurulduğundan bu yana kaçkar53.com siteniz her geçen gün yenileniyor.Yazar kadrosuna katılan yazarlarımız sizler için yazıyor.

GÜNDEM 4.04.2014 13:59:45 16 0
Yazarlarımız sizlerle birlikte oluyor
 Kaçkar53com siteniz kurulduğundan bu yana bir yılı tamamlamak üzere.Bu süre içinde bölgemiz ve Ülke gündemi ile ilgili haber,makale,köşe yazıları ile sizlere en doğru ve tarafsız yayın ilkesi doğrultusunda hizmet vermeye çalışıyor.

Amacımız sadece habercilik yapmaktır.Habercilik yaparken de okuyucularımızı bilgilendirmektir.

O yüzden sitemizde yazı yazan yazarlarımızı çok itina ile seçiyoruz.Politize olmayan yazı ve görüşleri sizlerle paylaşıyoruz.

Çok hasas bir okuyucu kitlemiz oluşuyor.Bu nedenle sorumluluk almış durumdayız.Bu bilinçle sizlere iyi olanı vermeye,sunmaya çalışıyoruz.

Kaçkar53.com da yazı yazan yazarlarımızı sizlere tanıtmak istiyorum.

1-Kemalettin Aksoy; Eski Pazar Müftüsü şu an Bayburt müftülüğü görevinde bulunuyor.Kendisi İlahiyatçıdır.Diyanet camiasında uzun yıllar görev yapıyor.Çok bilgili ve deneyimli olan hocamız yoğun işleri arasında sizlere fıkıh konularında bilgiler veriyor.

2-Yusuf Kambur;
İlahiyatcı yazar.Diyanet personeli.İmam.Her hafta Cuma günleri farklı konularda bilgiler veriyor.Kendisi aynı zamanda Kitap çalışması yaparak eserlerini bir araya getirmeye çalışıyor.Okuyucu kitlesi onun yazılarını her hafta heyecanla bekliyor.

3-Opr.Dr.Ahmet Akbaş; Pazar Devlet Hastanesinde görev yaparken bu görevinden ayrılarak Trabzon'da Özel bir Hastanede çalışıyor.Çalıştığı kurumda birçok ilklere imza atarak gündeme geldi.Yoğun iş temposuna rağmen arada bir sağlık konusunda biz ve sizleri bilgilendiriyor.

4-Dr.Birol Çırak; Aile Hekimliğinde görev yapıyor.Her hafta aralıksız sizlerle ayrı ayrı konularda birlikte oluyor.Çok sevilen bir kişiliği var.O yüzden Pazar'da kendine has duruşu ile yer etmiş bir değerli yazarımızdır.

5-Ahmet Çiçek; İstanbul'da Devlet Arşivlerinde çalışıyor.Kendisi çok deneyimli bir tarihçi.Birçok kitabı yayınlandı.Her hafta farklı konularda sizlere bilgiler sunuyor.Yazılarını İstanbul'dan gönderiyor.Pazarlıdır.

6-Bayram Ali Kavalcı; Gazeteci,Yazar,Yeşilay Rize şube başkanı.Ne ararsan var.40 yıla aşkın Gazetecilik mesleğinde çalışıyor.Bizlere yol gösteren saygı değer bir abimizdir.Sitemiz kurulduğundan bu yana gerek haber,gerekse köşe yazılarıyla bizlerle birlikte oluyor.

7-Murat Ümit Hiçyılmaz; Kamu kurumunda Çevre Mühendisi.Ama okuycularım onu bu mesleği ile değil.Araştırmacı kimliği ile tanıyor.Rize ve yöresi için gece gündüz demeden araştırmalara devam ediyor.Eşine çok az rastlanan değerli bir yazarımızıdr.Birçok eseri yayınlandı.

8-Gülden Taş; Aslen Artvin'li Şiir yazıyor.Şiirleri birçok makelede yayınlanıyor.Yazılarını Artvin'den gönderiyor.

9-Tolga Atmaca; Ankara'da kamu kurumunda Genel Müdür.Konusunda üzerine yok denecek kadar tecrübeli.Pazar çok fazla kıymetini bilemedi.Ankara Notları başlığı ile yazılar yazıyor.

10-Kamil Görmüş; Edebiyatçı,yazar,şair ne ararsan var.Arada bir Şiir yazıyor.Bunca yoğun tempo içinde yazması bizi son derece memnun ediyor.Pazar'da Öğretmenlik yapıyor.

11-Ali Akyıldız; Turizmci.Bölgeyi,Ülkeyi çok iyi tanıyor.Hatta Dünya Turizmini yakından takip ediyor.Özellikle Yaz aylarında Turizm rehberi olarak Tüm Ülkeyi dolaşıp,gördüklerini bölgemizde uygulama alanlarını kaleme alıyor.Tecrübeli yazar.İngilizce ve Almanca biliyor.

12-Nazmi Biber; Kamu kurumunda çalışıyor.Gündemi takip edip,bazen içtimai konularda yazarken,bazende siyasetteki doğruları kaleme alıyor.Bu yüzden eleştiri alsa da o bildiği yoldan gitmeye devam ediyor.

Kadromuz daha da büyüyecek.Yeni deneyimli yazarlarla Allah ömür verdiği sürece sizlerle birlikte olacağız.
kaçkar53.com
 

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı