Pazar'ın Gündemi!

Pazar’ın Gündemi

GÜNDEM 21.05.2021 09:26:39 63 0
Pazar

ABDULLAH UZUN

Değerli okuyucularım, bildiğiniz gibi zaman içinde Pazar İlçemizin sorunlarını dile getirip ilgililere sizlerden gelen talepleri “KÖPRÜ” olarak ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu yazımın konusu daha da farklı olacak. Çok fazla detaylara girmeden sizi bilgilendirip, ilgililere de “MESAJ” yollamaya çalışacağım.

KONU BAŞLIKLARIM

  1. HAVALİMANI ADI;
  2. Merhum” Mesut Yılmaz” olsun mu? Hayır olmasın. RİZE-ARTVİN illerini kapsayan Havalimanının ismi “RİZE-ARTVİN HAVALİMANI” kalsın. Merhum eski başbakanımızın Pazar ilçemiz dahil birçok ilçelerde zaten isimleri var ve anısı yaşatılıyor.

Biz de Havalimanı yapılması ile ilgili birçok gayretler gösterdik. Karşılığında bir yere ismimiz verilsin mi? Diyelim.

  1. SAHİL GÜVENLİK;

Bilindiği gibi Havalimanı yanında “SAHİL GÜVENLİK” için geniş bir yer ayrıldı. İlçemiz adına sevindirici bir durumdur. Bunun için yapılması gerekenlerin geç kalınmadan ele alınması gerekir.

  1. ÖZEL HAREKAT;

Havalimanı ile bağlantılı olarak Güvenlik açısından ilçemizde kurulması planlanan “ÖZEL HAREKAT” için Pazar’da mutlaka bir yer tahsis edilmelidir. Geç kalındığından bu kurum başka bir ilçeye nakledilebilir. Ben bu konu hakkında birçok kez şahit olduğum gelişmeleri de biliyorum. O yüzden İlçenin ileri gelenleri bugünden hemen bu işe el atmaları ve kuruma uygun bir yerde bina tahisis etmelidir.

  1. ; ÇEVİK KUVVET

Aynen Özel Harekat olduğu gibi “ÇEVİK KUVVET” de Havalimanı’nın güvenliği için ilçemizde kendilerine yer tahsisinde bulundu. Bu konuda da İlçenin ileri gelenlerine sesleniyorum. ”LÜTFEN GEÇ KALMAYIN” yoksa bu kurumda elden gider.

Pazar ilçemizin önü kim ne derse desin, söyleyenlerde inanıyorum ki Pazar ilçemizin gelişmesini istiyorlardır ve son derece açık. Bugün yetki ellerinde bulunanlar yarın rahmetle anılmak istiyorlarsa çok ama çok çalışmalılar. Geçmişte hizmet edenlerin adları nasıl kurum, kuruluş ve belirli yerlere verilmeye çalışılıyorsa, sizler yapılara değil, gönüllere isimlerinizi yazdırmaya çalışın.

ÖNEMLİ NOT; Bu ve diğer konularda çalışmalar varsa onları da kamuoyu ile paylaşalım daha iyi olur. Yok paylaşılması şu an için uygun değil diyorsanız bizleri bilgilendirirseniz de memnun oluruz.

Hoşça kalın.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI