MECLİS ARALIK TOPLANTILARI TAMAMLANDI

MECLİS ARALIK TOPLANTILARI TAMAMLANDI

GÜNDEM 6.12.2019 11:02:49 16 0
MECLİS ARALIK TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan hafta içerisindeki birleşimlerle Meclisin Aralık ayı toplantıları tamamlandı.Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta, İl Genel Meclisi Aralık ayı olağan toplantılarının konuğu oldu.

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan hafta içerisindeki birleşimlerle Meclisin Aralık ayı toplantıları tamamlandı.

Hafta boyu yapılan birleşimlere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, Rize Belediyesi bir önceki dönem Belediye Meclis Üyeleri Emine Aktaş ve Necibe Oflu, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta toplantıda il genelinde sürdürdükleri hizmetlerle ilgili meclis genel kuruluna bilgi verdi.

Başkan Türüt, meclis toplantısına katılımları ve çalışmalarıyla ilgili verdikleri değerli bilgilerden dolayı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantının son birleşimine konuk olan Rize Belediyesi bir önceki dönem Belediye Meclis Üyeleri Emine Aktaş ve Necibe Oflu, 5 Aralık kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıldönümü dolayısıyla meclisin tek bayan üyesi olan Nuran Alim’e çiçek takdim ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI