KAYMAKAM CANPOLAT VEDA MESAJI YAYINLADI.

Hopa Kaymakamlığından Sapanca Kaymakamlığına atanan Abdurrezzak Canpolat, Hopa da veda ziyaretleri ardından İlçeye bir veda mesajı yayınladı.

GÜNDEM 18.09.2021 10:50:56 108 0
KAYMAKAM CANPOLAT VEDA MESAJI YAYINLADI.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Kaymakamlığından Sapanca Kaymakamlığına atanan Abdurrezzak Canpolat, Hopa da veda ziyaretleri ardından İlçeye bir veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Canpolat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hopalı Kardeşlerim, Sapanca Kaymakamlığı’na atanmam nedeniyle, 12 Mart 2018 tarihinden beri büyük bir şerefle yürütmekte olduğum Hopa Kaymakamlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım.

Ülkemizin doğuya açılan kapısı, eşsiz doğal, kültürel zenginliğe sahip, çay ve sınır şehri Hopa’da yaklaşık 3,5 yıl Kaymakamlık yapmak şerefine nail oldum. İnsanı mert ve vefalı doğası güzel bu eşsiz ilçede güzel dostluklar edindik bu vesile ile ayrılmak aile olarak bizi üzse de gönüllerin bir olduğu müddetçe mesafelerin önemsiz olduğunu ifade etmek istiyorum.

Kıymetli kardeşlerim görev yaptığım süre içerisinde; adil, dürüst, açık, katılımcı, halka yakın, müşfik, duyarlı, birleştirici, pratik ve dinamik ve milleti ve devleti için gereken ne ise onu yapmaktan kaçınmayan bir yönetici olmaya gayret ettim.

Bu çerçevede resmi ve özel tüm kurum ve kuruluşların uyumlu çalışmasını sağlamak, devlet ile halkı birbirine yakınlaştırmak, farklı toplum kesimlerini kaynaştırmak, kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak öncelikli çalışma alanım oldu,

Başta eğitim, sağlık, turizm, tanıtım, ticaret, yol, su, gençlik, spor ve kırsal kalkınma olmak üzere, ilçemizin öncelik ve potansiyelinin imkan verdiği her alanda elimden geldiğince hizmet etmeye, müdahil olmaya çalıştım. Bu süre zarfında Hopa sporun 3. Lige çıkışına şahit oldum gençlerimizin spor alışkanlığı kazanmasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştım.

Hiç şüphesiz yapılan ve yapılamayan daha çok şey var. Yapılanları ve yapılamayanları sizlerin takdirine bırakıyorum. Ancak yapılan bütün hizmetlerin ve yaşanan bütün güzelliklerin asıl sahibi Hopalı kardeşlerimdir. Bizler için önemli olan gönül köprüleri inşa edebilmektir.

Şahsımın ve ailemin Hopa da yaşadığı her bir zaman dilimi bizim için anlamlı ve değerli birer anı olarak yaşayacaktır.

Bu büyük milletin bir evladı olarak ve Mülki İdare camiasının bir ferdi olarak taşıdığım bu onurlu sancağı gönül rahatlığıyla Gürkan Üçüncü kardeşime teslim edeceğim. Hopa ilçemizle güzel bağ kuracağına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlere arz-ı veda ederken; Himayelerinde Hizmet bahtiyarlığı içinde olduğum İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ya, riyasetinde çalışmaktan şeref duyduğum Valim Sayın Yılmaz Doruk a, Milletimizin temsilcisi olarak ilettiğim her konuda verdikleri destek ve yakın ilgilerinden dolayı Artvin Milletvekillerimize, Kamu kurum ve kuruluşlarımızın başkanlarına, il ve ilçe müdürlerine ve personeline; Tüm Siyasi Partilerin il ve ilçe temsilcilerine; İl genel meclis üyelerimize, Köy Muhtarlarımıza. Mahalle muhtarlarımıza, Mesai arkadaşlarıma; Sivil toplum kuruluşlarına; Meslek örgütlerine; Esnaf, ticaret erbabı ve işadamlarına; Basın yayın mensuplarına Ve gönlü zengin, vefalı ve vatansever Hopalı hemşerilerimin her birine yürekten teşekkür ediyorum.

Bozkurt ilçemizdeki afet görevinde iken kararnamenin yayınlanması ve dar bir zaman diliminde veda etmiş olmam ve ilçeden ayrılıyor olmam nedeniyle görüşemediğim, vedalaşamadığım tüm il ve ilçelerdeki tanıdık ve dostlarımızın affına sığınıyor kendilerine sağlık dolu bir hayat diliyorum,

Gönlü güzel, vefalı ve kıymetli Hopalı kardeşlerim hakkınızı helal ediniz. Bizden yana varsa hakkımız helal olsun…”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI