ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

GÜNDEM 9.11.2019 10:25:06 214 0
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

Vali Kemal Çeber, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün İslam Paşa Mahallesinde hizmete sunulan yeni binasını ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yeni hizmet binasını ziyaret eden Vali Kemal Çeber, İl Müdürü Hasan Bebek ile Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Yeni hizmet binasını gezerek, bina hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek’ten bilgi aldı.

İncelemelerin ardından, mimaride tarih ile uyumlu çağdaş yapıların önemini vurgulayan Vali Kemal Çeber “Rize’nin tarihi mimarisine ait motiflerin uygulandığı hizmet binası, şehrimizin kültürel ve estetik normlarına uyularak inşa edilmiş. Binanın iç mimarisi verilen hizmetin kalitesini arttırmak üzere en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve çağımızın ihtiyaçlarını karşılayacak teknolojik altyapılar ile desteklenmiş. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzün Rize kültürünü modern şehircilik anlayışıyla birleştiren yeni binası bu konuda mimarlarımıza önemli bir örnek teşkil edecektir. Böylece şehrimiz daha cazip bir görünüme kavuşacaktır. Binanın Rize’mize, hayırlı olmasını ve hayırlı hizmetlerde kullanılmasını diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı