Ak Parti Pazar İlçe Danışma toplantısı yapıldı

Ak Parti 2017 yılı İl ve İlçe Danışma toplantılarına Pazar İlçesinde devam etti.

GÜNDEM 28.01.2017 14:51:26 303 0
Ak Parti Pazar İlçe Danışma toplantısı yapıldı

Fotoğraflar ve videolar , Ali Akyıldız

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak,İl Başkan yardımcıları,İlçe Başkanı Nurettin İnce,Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa annesinin rahatsızlığından dolayı toplantıya katılarak erkenden ayrıldı ve teşkilata mensup üyeler tam kadro katılım sağladı.

Alt Paneli TIKLA İZLE

'> 
Danışma toplantısı İlçe başkanı Nurettin İnce 'İlçe toplantımızın Pazar'a ve ülkemize hayırlara vesile  olsun.Katılımcılara teşekkür ediyorum'merhaba konuşması ile başladı.


Ardından Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ' Öncelikle Ülke gündemi ve meclis çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.Referandum aşamasına kadar gelen  meclis toplantılarından bahseden Bak' sabahlara kadar mesai yaparak Anayasa teklifini meclisten geçirerek halkın oyuna sunulacak hale getirdik.Tüm engellemelere rağmen bunu başardık' dedi.


Bak ' Rize ve Pazar her zaman evladına verdiği yüksek yüzdelere ulaşan oylarıyla görevini yapmıştır.Şimdi ise önümüze anayasa değişikliği ve Başkanlık gibi ülkemizi ve bize gönül açmış ülkelerin özlemle beklediği referandum var.Aynı şekilde gece gündüz demeden çalışarak yine üklemizde bir ilki çıkararak en yüksek oy oranına ulaşmalıyız' dedi. 

ALT PANELİ TIKLA İZLE

'>


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı