Rize’de karşılaşma sonucunda gözyaşları aktı

Rize’de karşılaşma sonucunda gözyaşları aktı

FUTBOL 26.07.2019 08:09:58 112 0
Rize’de karşılaşma sonucunda gözyaşları aktı

RİZE- - Rize’de U12 Futbol takımlarının Çeyrek finalinden, yarı finale çıkma karşılaşmasında son dakika golü yiyen takımın kalecisi gözyaşlarını tutamadı.

Rize İslampaşa'da bulunan Belediye Halı sahasında Ardeşenspor ile Pazar Belediyespor takımları U12 karşılaşmasında yarı finale çıkmak için karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ardeşenspor son dakika golüyle 2-1 kazandı.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın son dakikasında Ardeşenspor’un attığı gol sonrası, Pazarspor kalecisi Egemen ŞAHİN sahayı gözyaşlarıyla terk etti.

Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Pazar Belediyespor kalecisi Egemen Şahin uzatmalarda yediği gol sonrası 2-1 mağlup olarak yarı final hakkını kaybedince sahayı ağlayarak terk etti.

Kendisini karşılaşmayı takip etmek için Pazar Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Güneş ve Kültür Müdürü Abdullah Uzun teselli etti.

Yeni kurulmasına rağmen U liglerinde başarıdan başarıya koşan Pazar Belediyespor’u çalıştıran İsmail Payal yaptığı açıklamalarda,

“Kurulduğumuz iki yıl oldu. U liglerinde mücadele ediyoruz. Bugünkü rakibimiz Ardeşenspor 5 yıldır bu liglerde oynuyor. Rize şampiyonu oldu. Biz yine de sahada üstün bir mücadele sergiledik. Uzatmalarda yediğimiz gol ile yarı final hakkımızı kaybettik. Çok yetenekli sporcularımız var. Sporcularımızdan birçoğunun İleride Pazar’ı üst liglerde temsil edeceklerine inanıyorum. Oyuncularımızı ve bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Dursun Güneş ile Kültür Müdürümüz Abdullah Uzun’a teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı