Sadık hoca kızını nişanladı

Pazar Üniversite Derneği Başkanı Sadık Hür ve Van Belediyesi Basın Müdürü Salih Allahverdi'nin çocukları, mutlu bir birlikteliğin ilk adımını attı

EVLENENLER 25.05.2014 16:01:49 84 0
Sadık hoca kızını nişanladı
CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçesi Eğitim-Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür’ün kızı Şule ile Van Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Salih Allahverdi’nin oğlu Said, mutlu bir birlikteliğin ilk adımını Pazar’da attılar.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Şule Hür ile sınıf arkadaşı Said Nur Allahverdi’nin, Pazar Öğretmenevindeki söz kesme ve nişan töreni, her iki aile ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katıldığı törenin sunumunu Mustafa Kot hoca gerçekleştirdi.

Davetlilerin alkışları arasında salona gelen mutlu çift, yüzük takma töreninin ardından törene katılanlara tek tek teşekkür ettiler.


Söz kesme ve nişan merasimi için Van’dan Pazar’a gelen Allahverdi ailesinden yaklaşık 25 kişilik heyet tören öncesi Çamlıhemşin ve Ayder bölgesinde düzenlenen geziye katıldılar.
Salih Allahverdi, Rize’yi şimdiye kadar hep fotoğraflardan gördüklerini ancak bu kez hayırlı bir iş için gelmek nasip olduğunu ifade ederek, “Fotoğraflardan güzelliğine hayran olduğumuz Rize’yi gerçek gözümüzle gördüğümüzde çok daha fazla etkilendik.” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı