YÜZYÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Hopa’da Anaokulu ve 1 sınıflarda yüz yüze eğitim başladı

EĞİTİM 22.09.2020 12:44:32 19 0
YÜZYÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın olduğu halde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı açılışında Vatan Anaokulu ’nu ziyaret ederek anasınıfı öğrencileriyle sohbet etti.

Kaymakam Canpolat “2020-2021 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Pandemi dolayısıyla yüz yüze-uzaktan eğitim şeklinde başlayan bu eğitim-öğretim yılını geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizin verimli bir şekilde geçireceklerine inanıyorum”. İfadelerinde bulundu.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın daha sonra Hüsnü Ciner İlkokulunda düzenlenen halde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı açılış törenine katıldı. Burada sınıfları da gezen Aydın öğrencilerle de sohbet etti.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın kısa bir değerlendirme yaparak şunları söyledi: “Hoş geldiniz canlarım Okul sizinle anlamlı ve her şey sizinle güzel. Bu gün size kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Açılış programımıza katılarak bizleri onurlandıran kaymakamımız Sayın Abdurrezzak Canpolat’a şükranlarımı sunar, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlık ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dilerim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı