Yönetim Kurulu Toplantısı Video Konferans Sistemiyle Yapıldı

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

EĞİTİM 5.04.2020 12:55:18 22 0
Yönetim Kurulu Toplantısı Video Konferans Sistemiyle Yapıldı

Rektör Karaman, toplantı gündemine geçmeden önce içerisinde bulunduğumuz hassas döneme ilişkin açıklamalarda bulunarak bu süreçte özellikle pandemi ile mücadelede tüm sağlık çalışanlarının bir nevi Kurtuluş Savaşı mücadelesi verdiklerini ifade ederek başta Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hekim ve sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık personeline teşekkür etti.
Toplantıda Rektör Karaman, Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına tüm personelin imkanı ölçüsünde katılmasını istedi.
Üniversitemiz tarafından sorunsuz şekilde sürdürülen uzaktan öğretim konusunda açıklamalarda bulunan Karaman:' Uzaktan öğretimde bir haftayı geride bıraktık. Sisteme akademik personelimiz ile öğrencilerimiz adapte oldu,mutluyuz.'dedi. Sistemin sorunsuz olarak yürümesindeki katkıları dolayısıyla UZEM ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ekibi ile birimlerdeki uzaktan öğretim sorumlularına teşekkür etti.
Toplantının son bölümünde çağrısını tekrarlayan Rektör Hüseyin KARAMAN, insan sağlığını tehdit eden salgın döneminde evde kalmanın,sosyal mesafenin ve hijyenin büyük önem taşıdığını kaydetti. Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak, bu hastalıkla mücadele konusunda gereken bütün önlemleri aldıklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI