YÖK’ten RTEÜ’nün Programlarına Onay

YÖK’ten RTEÜ’nün Programlarına Onay

EĞİTİM 14.03.2020 10:56:16 33 0
YÖK’ten RTEÜ’nün Programlarına Onay

Yükseköğretim Kurulu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde 1 Lisans, 2 Ön Lisans ve 6 Yüksek Lisans Programına öğrenci alınmasına onay verdi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı; 2020-2021 Akademik Yılında Mühendislik Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne ilk defa 40 öğrenci alınması ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Programı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bünyesinde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programlarının açılmasına onay verdi.

Ayrıca, RTEÜ bünyesinde, Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Tarla Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Bahçe Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Peyzaj Mimarlığı ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, İleri Teknolojiler ABD Tezli Yüksek Lisans Programı ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılmasına ve 2020-2021 akademik yılında ilk defa öğrenci alınmasına onay verdi.

Pazar Doğa Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatih Seyis yaptığı açıklamalarda ;

'YÕK Fakültemiz Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı ve Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programlarının açılmasına ve 2020/2021 akademik yılında ilk defa öğrenci alınmasına onay vermiştir.
Fakultemize ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI