YENİ BÖLÜMLER AÇILIYOR

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz bünyesinde, 2 Lisans ve 2 Ön lisans Programının açılmasına ve bu programlara öğrenci alınmasına onay verdi.

EĞİTİM 8.06.2020 11:07:46 17 0
YENİ BÖLÜMLER AÇILIYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz bünyesinde, 2 Lisans ve 2 Ön lisans Programının açılmasına ve bu programlara öğrenci alınmasına onay verdi.

Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Üniversitemizde yeni açılan programlar aşağıda listelenmiştir:

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği – Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Acil Yardım ve Afet Yönetimi – Sağlık Bilimleri Fakültesi, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon – Artvin Meslek Yüksekokulu, Fizyoterapi – Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu.” İfadelerine yer verildi.

Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde yeni bölüm ve programların açılmasına YÖK tarafından onay verilmiş olup gerekli hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte bu programlara öğrenci alımını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle, Üniversitemiz bünyesine kazandırılan bölüm ve programların Üniversitemize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu kararın alınmasında başta YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç ve kurul üyeleri olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı