Yazıcı Rize'de Kütüphane açtı.Öğrenciler ile Kitap Okudu

Doğuş Çay İlkokulunda kurulan kütüphanenin açılışı da düzenlenen törenle yapıldı.

EĞİTİM 4.03.2016 07:30:46 12 0
Yazıcı Rize
Vali Ersin Yazıcı Doğuş Çay İlkokulunu ziyaret ederek okulun faaliyetleri ve RENK Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Doğuş Çay İlkokulunda kurulan kütüphanenin açılışı da düzenlenen törenle yapıldı.
Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, kütüphanenin açılışını okulun öğrencileri ile birlikte yaparak, bir süre kütüphanede incelemelerde bulundu.

EĞİTİMİN AYRILMAZ BİR PARÇASI

Okula kazandırılan kütüphane sayesinde öğrencilerin daha çok kitap okuyarak başarılarını yükseltebileceklerini belirten Vali Yazıcı, 'Okumanın önemli bir parçası olan kütüphaneler, eğitimin de ayrılmaz bir parçasıdır. Yeni ve modern bir tasarım anlayışı ile oluşturulan kütüphanemiz, öğrencilere okumanın keyfini, bilgiyi keşfetmenin heyecanını yaşamalarında, hayal güçlerini geliştirmelerinde yeni imkânlar sağlaması beklenmektedir. Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandırdığımız takdirde onların gelecekle ilgili kaygı ve sıkıntılarının çözüleceğine inanıyoruz. Kütüphane, eğitimin en önemli parçalarından biridir. Kitap olmadan, kütüphane olmadan eğitim olamaz. Biz öğrencilerimize her şeyden önce kitap okumayı öğretmeliyiz. Kütüphanemizin ilimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ' diye konuştu.

KİTAP OKUMA SAATİ

Açılış sonrası Vali Ersin Yazıcı, Bayan Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş RENK Projesi kapsamında öğrencilerle birlikte açılışı yapılan kütüphanede kitap okuyarak, kütüphanede bulunan öğrencilerle sohbet etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı