Veysel Vardal İlköğretim Okulun'dan çok önemli proje

Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu bugün öğrencilerin gelişimini sağlamak için örnek teşkil edecek' Zeka Oyunları Sınıf' kurdu.Açılışını İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan gerçekleştirdi.

EĞİTİM 9.04.2014 16:32:54 137 0
Veysel Vardal İlköğretim Okulun
Açılışa İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan,Pazar Belediyesinden Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'nın yoğun işlerinden dolayı temsilen Abdullah Uzun,İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve yardımcıları ile Okul Öğretmenleri katıldı.

“Zeka Oyunları Sınıfı “nın açılışı bugün Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından Veysel Vardal İlkokulunda gerçekleştirildi. 
Bu proje ile Okul Geliştirme ve İyileştirme Ekibinin “Oynuyorum Zekamı Geliştiriyorumprojesi kapsamında   organize ettiği ve tüm Öğretmenelrin  desteği ile zeka oyunları sınıfında tüm sınıflara zeka ve strateji oyunları öğretilecek.
Çocuklar oynarken eğlenecek, eğlenirken de zeka alanlarına önemli katkılar sağlayacak.
Sınıflarda öğrencilerin istekleri doğrultusunda 8 oyun belirlenmiştir. Aralarında Look Look Skippity, Qwirkle, Şekilleri Tamamlıyorum,Blik Blok Sranç gibi oyunlar bulunmaktadır.
Bu oyunlarla öğrencilerin stratejik düşünme, seçici dikkat, odaklanma ve konsantrasyon, parça bütün ve şekil zemin ilişkisi becerilerini geliştirmek, problem çözme ve matematiksel düşünmeye katkı sağlamak   kuruluş amaçları arasındadır.
Öğrenciler bu sınıfa sahip oldukları için çok mutlu oldular.

Ders saatinin gelmesini büyük bir heyecanla bekliyorlar
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI