VALİ ÇEBER, MİNİK RESSAMLARI TEBRİK ETTİ

VALİ ÇEBER, MİNİK RESSAMLARI TEBRİK ETTİ

EĞİTİM 10.12.2018 07:41:01 24 0
VALİ ÇEBER, MİNİK RESSAMLARI TEBRİK ETTİ

Rize Valisi Kemal Çeber, eşi ile birlikte Rize Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde 05-10 yaş grubu çocuklara yönelik açılan Resim Kursu’nu ziyaret ederek, geleceğin ressamlarını ve öğretmenlerini tebrik etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, eşi ile birlikte Rize Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde, 05-10 yaş grubu çocuklara yönelik olarak, ressam Arzu Şatır Arslan tarafından açılan ‘Resim Kursu’nu ziyaret ederek ‘Yeril Malı Haftası’ etkinliklerine katıldı.

Vali Kemal Çeber, burada yaptığı açıklamada; çocukların sanat ile uğraşmalarının sosyal becerilerini geliştirmesini olumlu yönde etkilediğini belirterek, “Çocuklarımıza zevk veren, onları etkileyen sanatsal etkinlikler hem kendilerini hem de yeteneklerini tanıyarak keşfetmelerini ve zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkilemektedir. Bu sebeple sanat, çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri yönünden oldukça büyük bir imkân sağlamaktadır” dedi ve çocuklara sanatla uğraşabilmeleri için bu imkanı sağlayan siz değerli ressamımız kutluyorum. “dedi.

Rize’de uzun yıllar çeşitli tarihlerde onlarca resim sergisi açmış olan ve yüzlerce ressam yetiştiren kursun tanınmış ressamlarından olan, Arzu Şatır Arslan’a gayretlerinden, Rize Valisi Çeber ve eşi hanımefendi ressam Arslan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Programın sonunda günün hatırasına hep birlikte topluca fotoğraf çektirdiler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI