ÜNİDOKAP Dönem Başkanlığı RTEÜ'de

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) 2020 yılı dönem başkanlığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde yapılan törenle RTEÜ Üniversitesine devredildi.

EĞİTİM 23.12.2019 13:06:06 27 0
ÜNİDOKAP Dönem Başkanlığı RTEÜ

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği üst kurul ve stratejik kurul üyeleri, 20.12.2019 Cuma günü dönem başkanı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN’in ev sahipliğinde Tokat’ta toplandı.

Üniversite senato salonunda yapılan toplantıya; RTEÜ den Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa GÖKÇE, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay ÇAKIR, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz CAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ELMACI ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil APAYDIN, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcısı Ahmet TABAK, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi BAYRAKTAR, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKE ile DOKAP Başkanı Yusuf MENGİ katıldılar.

Toplantıda, önce gelen proje önerileri değerlendirildi, sonra da 2019 yılında yapılan çalışmalar ile bundan sonraki süreçte yapılması gereken çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapılarak dönem başkanlığı devir teslim törenine geçildi. Devir-teslim töreninde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü ile RTEÜ Üniversitesi Rektörü birer konuşma yaptılar. Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN konuşmasında; “ÜNİDOKAP kapsamında 2019 yılı dönem başkanlığını yürüttüğüm birliğimizi an itibariyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN hocamıza teslim ediyorum. Dönem başkanlığımca bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 Rektör Karaman ise, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN’e, dönem başkanlığı ve güzel ev sahipliği için teşekkür ederek başladığı konuşmasında “bu tür birliktelikler ile işbirlikleri üniversiteler açısından önemlidir. ÜNİDOKAP kurulduğu günden bu güne kadar geçen üç yıl içerisinde önemli işler başarıldı, şimdi bayrağı biz devralıyoruz. Biz dönem başkanlığımızda önceki dönem başkanlarının tecrübelerinden istifade ederek siz değerli üst kurul ve stratejik kurul üyelerinin destekleriyle devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız, hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona eren toplantıdan sonra ÜNİDOKAP üst kurul ve stratejik kurul üyeleri Tokat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek bilgi aldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI