Türkmen, okulları teftiş etti

Hemşin kaymakamlığına atanan Hamza Türkmen, eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 3.10.2013 20:05:05 34 0
Türkmen, okulları teftiş etti





KAYMAKAM TÜRKMEN OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hemşin Kaymakamı Hamza TÜRKMEN’in ilçe merkezinde başlattığı okul ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam TÜRKMEN, okul ziyaretleri kapsamında bu defa Merkez İlkokul, Ortaokul ve Anasınıfını ziyaret etti. Okul ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL’da eşlik etti.


Kaymakam TÜRKMEN’i okul bahçesinde Merkez Ortaokul Müdürü Zeki SARI, Müdür Yardımcısı Köksal YAZICI ve Hemşin Çok Programlı Lisesi Müdürü Nihat FERAH karşıladı.

 TÜRKMEN,öğretmenlerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Eylül ayında yapılan toplantıda alınan kararların 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında başarıyı artırması ve önceki eğitim öğretim yıllarındaki başarının kalıcı olması için daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayarak  'zirveye çıkmak önemli,kalmak ise daha önemli 'dedi. Başarıyı artırmak ve eğitim öğretim çalışmalarını en iyi şekilde tamamlamak için her türlü desteği vereceğini söyledi. Branş öğretmenlerinin görüş ve düşüncelerini aldı. Matematik öğretmeni Musa KAÇAR öğrenci seviyelerinin düşük olduğunu bunu telafi etmek için kurs açıldığını belirtip, telafi edip temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavına hazırlayacağını söyledi.


Birinci sınıf öğretmeni Muhammet BOZKURT’da öğretmenlerle birlikte gezi, çay, sohbet, yemek yeme vb. etkinliklerin yapılması öğretmenin çalışma istek ve heyecanını artırıp olumlu motive edeceğini söyleyip, bu konuda destek istedi. Kaymakam TÜRKMEN’de bu öneriyi olumlu karşılayıp 'dönem sonunda veya uygun bir zamanda yapalım 'diyerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL’a bu konuda talimat verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL ‘da geçen yıl 24 Kasım öğretmenler günü için böyle yemekli eğlence yaptıklarını, bu yılda 24 Kasım Öğretmenler Günü için planlama yapalım öğretmenlerimizin öğretmenler gününü azda olsa şenlendirelim dedi.

Merkez Ortaokul Müdür Yardımcısı Köksal YAZICI öğrencilere test kitabı alınmasını önerdi. Kaymakam TÜRKMEN’de sayılarını maddi olarak tutarlarını çıkarıp bana verin, gerekli desteği verelim dedi.

Kaymakam Hamza TÜRKMEN öğretmenlere başarı dileyip okulun anasınıfındaki minik öğrencileri ziyaret edip onlarla şakalaşarak, öğretmen Ceylan SAĞLAM’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşımalı öğrencilerin yemek yediği bölüm ve okulun diğer bölümlerini de gezerek incelemede bulunduktan sonra ziyaretini sonlandırıp okullardan ayrıldı.     

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI