TÜBİTAK Başkanı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

TÜBİTAK Başkanı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

EĞİTİM 20.11.2019 09:28:04 29 0
TÜBİTAK Başkanı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, RTEÜ Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlaması ve Başarı” konulu konferansını gerçekleştirdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşan Prof. Dr. Hasan MANDAL, öğrencilerin, belirledikleri hedeflerine ulaşmak için eğitim gördükleri alanda farklı ve yenilikçi bir düşünceye sahip olmalarının şart olduğunu ve bu yolda çok çalışarak kararlı bir duruş sergilemelerinin gerekli olduğunu söyledi.

Programın devamında TÜBİTAK'ın çalışmaları ve gelecekle ilgili vizyonunu anlatan Prof. Dr. Hasan MANDAL, TÜBİTAK olarak ülkemizin yerli ve millî üretim hedeflerine ulaşmak ve bu anlamda ciddi anlamda katkıyı yapmak amacıyla 2018 yılında temel stratejilerini araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilik ekosisteminde ulusal hedeflere odaklanmış, “Nitelikli Bilgi ve Nitelikli İnsan” üzerine kurguladıklarını hatırlatarak TÜBİTAK olarak öğrencilere sağladıkları desteklerden söz etti. Prof. Dr. Hasan MANDAL: “Sizler yeter ki araştırmacı ruhuyla başarıyı hedefleyin, biz desteklerimizle araştırma kariyerlerinizin her aşamasında arkanızda olacağız.” dedi.

Konferansa Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Adnan YILMAZ ile Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER,dekanlar,akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı