Tanıtım Stantları ilgi odağı oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü Kutlama Törenleri Kapsamında Gerçekleşen, Uluslararası Öğrenci Buluşması tanıtım stantları büyük beğeni topaldı.

EĞİTİM 20.03.2018 14:00:55 42 0
Tanıtım Stantları ilgi odağı oldu

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

RTE ÜNİVERSİTESİNDE OKUYAN YABANCI ÖĞRENCİLER KENDİ ÜLKELERİNİ TANITTILAR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenim gören, 476 Uluslararası öğrenciler, ülkelerinin kültürlerini tanıtmak amacıyla açtıkları tanıtım ve ikram stantları ziyaretçileri tarafından bir hayli beğenilere, 41 ülkeden uluslararası öğrenci buluşması adı altında kendi ülkelerini en iyi şekilde tanıtan ülke öğrencileri, bu başarılı çalışmalarından dolayı davetiler tarafından tebrik edildiler.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin 12.Yıl Dönümü kutlama programları kapsamında, Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanındaki etkinliğe, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar, Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Danıştay Üyeleri Cevdet Erkan, İbrahim Er, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Ali Bilgin, Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, protokol üyeleri, STK yöneticileri, Üniversitemiz yöneticileri, akademik ve idari personeli katıldılar.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde 41 ülkeden 459 uluslararası öğrencinin öğrenim gördüğünü hatırlatan, RTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz bir dünya üniversitesidir ve biz aynı zamanda çok büyük bir aileyiz. Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler, ülkelerinin kültürlerini tanıtmak amacıyla stant açtılar. Farklı kültürler ve farklı renklerin bir arada olduğu iki günlük bu etkinlik davetiler tarafından büyük beğeni topladı. Bu başarılarından dolayı Üniversitemizde eğitim gören yabancı ülke öğrencilerimizi tebrik ediyorum. ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI