RTEÜ'YE 3 YARDIMCISINI ATADI!

Rektör vekili Prof.Dr.Karaman ekibini belirledi!

EĞİTİM 22.08.2013 11:08:08 17 0
RTEÜ





Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN 3 Rektör Yardımcısı atadı.

İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi ve eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi GÜMÜŞ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ve Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Efe Rektör Yardımcısı olarak atandı.


Prof Dr.Nebi GÜMÜŞ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi GÜMÜŞ 1969 yılında Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Yanıklı Köyü’nde doğdu. İlkokulu Yanaklı Köyü’nde tamamlayan Prof. Dr. Nebi GÜMÜŞ, 1985’te Kars İmam-Hatip Lisesi’nden, 1990’da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde 1993 yılında yüksek lisansını, 2000 yılında ise doktorasını tamamladı. 1990 yılında Kâğıthane İmam-Hatip Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı. 1994’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Araştırma Görevlisi kadrosuna atandı. 7 Ocak 2001’de Yardımcı Doçent kadrosuna atanarak Öğretim Üyesi oldu. 1 Kasım 2004-Mart 2007 arası İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü. 08.01.2008’de doçent, 08.02.2013 tarihinde profesör oldu. Halen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Karadeniz Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerini yürütmektedir.




Prof Dr. İstiklal Yaşar VURAL

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural 18.09.1967’de Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğdu. İlkokulu Çamlıhemşin’de tamamlayan Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural Çamlıhemşin Lisesinden mezun olduktan sonra 1992 Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Lisansını tamamladı. 1995’te Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Yüksek Lisans, 1999’da ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Doktorasını tamamladı. 2000 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Mali İktisat Ana Bilim Dalı Başkanlığı yaptı. 2008’de Dumlupınar Üniversitesi Maliye Teorisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı, 2011’de aynı üniversitede Mali İktisat Ana Bilim Dalı Başkanlığı, FARABİ değişim programı koordinatörlüğü, ERASMUS değişim programı koordinatörlüğü, Fakülte Kurulu Üyesi, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, 2012 yılında ise dekan olarak görev yaptı. Halen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.



Prof Dr. Hasan EFE

Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Efe, 1988-1996 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi, 1996-1999 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Dr. Araştırma Görevlisi, 1999-2008 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Bayburt Meslek Yüksekokulu’nda Yar. Doç. Dr. ve Doç. Dr. olarak görev yaptı. 2008’den itibaren de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü, Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı, BAP Komisyon Üyeliği, Deney Hayvanları Etik Kurul Üyeliği, Diş Hekimliği Fakültesi Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık Bilimleri Bilimsel Araştırma ve Yayın Etik Kurulu Üyeliği, Merkezi Araştırma Laboratuarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği, Tıp Eğitimi Koordinatörler Kurulu Başkan Yardımcısı görevlerini yürütmüştür.

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI