RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Ataması

RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Ataması

EĞİTİM 1.07.2018 13:22:02 14 0
RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Ataması

RİZE-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) önerdiği adaylar arasından Üniversitemize 13.06.2018 tarihi itibariyle Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı yeniden Rektör olarak atadı.

Karaman bu kez yardımcılarını da belirledi

Basın Yayın, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  RTEÜ’de Rektör Yardımcısı Ataması konusunda açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcılarını belirledi. Buna göre Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali BİLGİN Araştırma ve Geliştirmeden sorumlu Rektör Yardımcısı olarak, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan YILMAZ sağlıktan sorumlu Rektör Yardımcısı olarak ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR de eğitim ve öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı olarak atanmıştır.

Ayrıca Sosyal Bilimler Enstitü müdürlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet YANIK, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne de Pazar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ atanmışlardır.

Yeni atanan öğretim üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

--


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı