RTEÜ’de KPSS Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Ön Lisans mezunları için 27 Eylül 2014 Cumartesi günü, ortaöğretim mezunları için ise 28 Eylül 2014 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi, Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversi

EĞİTİM 25.09.2014 07:35:31 58 0
 RTEÜ’de KPSS Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet CANSARAN, İl Emniyet Müdürü Adem ÇAKICI, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin AKGÜL, İl Nüfus Müdürü Hasan BİLGETAY ve ÖSYM Sınav Evrakı Nakil Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet İshak DEMİR katıldı.


Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu yaptığı değerlendirme toplantısında, Rize Merkezde 6 binden fazla kişinin gireceği sınavın adaylar için sorunsuz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirilebilmesi amacıyla bir dizi güvenlik tedbiri alınması kararı aldı.


Bu arada, Cumartesi günü ön lisans mezunlarının gireceği sınav 13 binada, Pazar günü ortaöğretim mezunlarının gireceği sınav ise 24 binada gerçekleştirilecek.


Sınava gireceklerin özellikle şu hususlara dikkat etmesi gerekiyor: Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Nüfus cüzdanları olmayan adaylar sınava alınmadığından adayların mağdur olmamaları için nüfus müdürlükleri sınavın yapılacağı günlerde 7.00 ile 09.45 saatleri arasında açık tutulacaktır. Bir fotoğraf ve Sınava Giriş Belgesi ile nüfus müdürlüklerine müracaat eden adaylara başka bir belge istenmeden nüfus cüzdanı verilecektir. Adaylar sınava girerken yanlarında hiçbir şey getirmemelidirler. Çünkü adaylara, sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ve şeker ÖSYM tarafından verilecektir.


Öte yandan, 27 Eylül 2014 Cumartesi ve 28 Eylül 2014 Pazar günü 09.30- 11:30 saatleri arasında adayların sınav sırasında rahatsız olmamaları ve sınava konsantre olabilmeleri amacıyla sınav merkezlerinin çevrelerinde gürültü kirliliğinin oluşmaması büyük önem arz ediyor.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı