RTEÜ VAKFI

RTEÜ'YE KATKI SAĞLAMAK ÜZERE KURULAN HEYET VE VAKIFTA PAZAR'LI VAR MI?

EĞİTİM 18.09.2013 11:21:21 35 0
RTEÜ VAKFI





Her geçen gün hızlı bir şekilde büyen Recep Tayyip Erddoğan Üniversitesine katkıda bulunmak üzere siyasi ve sivil toplum kuruluşlarından Vakıf ve mütevelli heyetler kuruldu.Çok güzel çalışmalara imza atan bu kuruluşun RTEÜ'ye yaptığı katkıları kaçkar53.com olarak yakından takip ediyoruz.Heyette yer alan çok değerli kişi ve kişiler içinde neden PAZAR'lı yok? merak ettik. Umarım yeniden oluşacak böyle bir kuruluşta;

PAZAR İLÇESİNDE KURULAN ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLER FAKÜLTESİ-PAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU bünyesinden de bir kişiyi temsilci olarak alırlar.


kaçkar53.com olarak Vakıf ve Mütevelli heyetin çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Mütevelli Heyeti asıl üyeliklerine,
Abdülkadir KART, Arif YILMAZ, Halil BAKIRCI, Hamdi TOPÇU, Harun MERTOĞLU, Hayati YAZICI, İsmail KAHRAMAN, Mehmet CENGİZ,
Necmeddin Bilal ERDOĞAN
, Nurullah ÇAKIR ve Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU;

Mütevelli Heyeti yedek üyeliklerine ise; Ahmet GÜR, Ali Zeki SARUHAN, Cemil Şaban KAZANCI, Davut DİŞLİ, Hamdi SAFİ ve Lütfullah YILMAZ seçildi.

Denetim Kurulu asıl üyeliklerinde; Hasan Kemal YARDIMCI, İbrahim Er ve Rahmi METİN yer alırken Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise; Lütfi ÇIRAKOĞLU, Mehmet Emin ERKAN seçildi.

Mütevelli Heyeti görev dağılımında, Vakıf Başkanlığına İsmail KAHRAMAN, Başkan Vekilliğine Arif YILMAZ, Muhasip Üyeliğe Hamdi TOPÇU ve Genel Sekreterliğe Harun MERTOĞLU seçildi.



Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu şu üyelerden oluşuyor:


Abdülkadir KART, Abdülkadir KONUKOĞLU, Abdürrahim ALBAYRAK, Adnan ERTEM, Ahmet GÜR, Ahmet YAZGAN, Ali BAYRAMOĞLU, Ali Zeki SARUHAN, Arif YILMAZ, Cemil KAZANCI, Cengiz KAPTANOĞLU, Çamur Ali KOPUZ, Davut DİŞLİ, Emrullah TURANLI, Hakan GÜLTEKİN, Halil BAKIRCI, Halit DUMANKAYA, Halim METE, Hamdi TOPÇU, Hamdi SAFİ, Harun MERTOĞLU, Hasan Kemal YARDIMCI, Hasan KARAL, Hayati YAZICI, Hayrettin ÖZALTIN, Hüseyin ATILGAN, İbrahim ER, İbrahim EKŞİ, İbrahim KARAOSMANOĞLU, İmdat SÜTLÜOĞLU, İsmail KAHRAMAN, Köksal TOPTAN, Lütfi ÇIRAKOĞLU, Lütfullah YILMAZ, Mehmet ERDOĞAN, Mehmet Emin ERKAN, Mehmet Hasan KOSİF, Mehmet Nazif GÜNAL, Mehmet CENGİZ, Metin KALKAVAN, Mustafa KARAMAN, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Niyazi METE, Nusret BAYRAKTAR, Nurullah ÇAKIR, Osman ERKAN, Rahmi METİN,Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU Süleyman KARAKAN Şadan KALKAVAN, Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Şeref YILDIZ, Tahsin USTA.




Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı