RTEÜ Üniversitesinin KPSS Başarısı

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımızı tebrik ederek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ailesi olarak başarı grafiğimizi sürekli olarak yüksek tutmak ve her alanda yeni b

EĞİTİM 18.08.2020 14:52:13 29 0
RTEÜ Üniversitesinin KPSS Başarısı

Devlet üniversiteleri arasında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren ve ilimizin gururu olan Üniversitemiz başarılarına bir yenisini daha eklemiştir' açıklamalarında bulunan Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü,' Yükseköğretim Kurulu( YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamu Personeli Seçme sınavında Üniversitemiz İlahiyat Fakültemiz mezunları ülkemizdeki tüm İlahiyat Fakültesi mezunlarını, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü mezunları da ülkemizdeki tüm Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü mezunlarını geçerek Türkiye birincisi olmuşlardır.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımızı tebrik ederek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ailesi olarak başarı grafiğimizi sürekli olarak yüksek tutmak ve her alanda yeni başarılar elde etmek için özveri ile çalışmaya devam ettiğimize dikkat çekti.

Üniversitemizin birçok alanda olduğu gibi KPSS’de elde ettiği bu başarının da tesadüfi olmadığını ifade eden Rektörümüz, “ RTEÜ olarak vermiş olduğumuz kaliteli, bilime dayalı ve geleceğe hazırlayan eğitim misyonumuzun sonuçlarını başarılı bir şekilde almaktan mutluyuz. Bu başarı özverili, planlı ve programlı çalışmamızın sonucudur. Bu sonucun elde edilmesindeki katkılarından dolayı tüm RTEÜ ailesine teşekkür ederim.” ifadeleri kullanıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı